Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ogólno Klubowe rzucanie palenia !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 marca minie 2.5 roku bez fajek :kox:

jest naprawdę fajnie, momentami jednak wciąż myślę o papierosach :slina:

ostatnio znalazłem paczkę fajek u syna, wcześniej nie raz już śmierdział... zaczyna glutek fajki jarać :bicz3: :bicz3: :bicz3:

( choć ja w jego wieku też już popalałem :przebiegly:)

chcąc być wzorem ( :decayed: ) ja nie palę, żona też, lecz niewiele to daje :no:

Opublikowano

1 marca minie 2.5 roku bez fajek :kox:

jest naprawdę fajnie, momentami jednak wciąż myślę o papierosach :slina:

ostatnio znalazłem paczkę fajek u syna, wcześniej nie raz już śmierdział... zaczyna glutek fajki jarać :bicz3: :bicz3: :bicz3:

( choć ja w jego wieku też już popalałem :przebiegly:)

chcąc być wzorem ( :decayed: ) ja nie palę, żona też, lecz niewiele to daje :no:

no coz... sami sie przekonujemy jak to jest gdy jest sie mlodym, gdy spotykaja nas takie same problemy wychowawcze, ktore spotykaly naszych rodzicow

zycie :)

Opublikowano

Zdejmij te plastry !!!! Jak masz jaja to nic Ci nie będzie potrzebne do rzucenia.

Aj tam gadasz

Już piąty dzień(prawie)zaliczony bez faji :tongue4:

Opublikowano

Ja już 6 miesięcy nie palę :) ale i tak na te fotele http://allegro.pl/a6-s6-rs6-fotele-skora-tapicerka-skorzana-skory-i1412752776.html uzbierać nie mogę :kox:

Ja sobie odkładam dyszkę co drugi dzień do puszeczki i zbieram zbieram :naughty::kox:

zrobilem specjalna puszke i wrzucam wszystkie pieniadze, jakie mi zostana z calego dnia

raz jest to np. 5 zl, a raz 40 zl

nie moge sie juz doczekac 13 maja, wtedy otworze skarbonke i policze :good:

Ja też mam taką puszkę .. po Wyborowej i zbieram oj zbieram.. i prędko nie otwieram :wink4:

Co do samych fajek.. nie palę już któryś tydzień, ale jak przykładowo byłem na spocie w Wawce to zapaliłem w sumie ze 3 sztuki dla towarzystwa i stwierdziłem, że palce śmierdzą mi jak gówno :kwasny:

Czasami myślę.. zajaram.. kupiłbym sobie paczkę..ale zaraz...nieeeee palenie jest do d*py..zbieramy do puszki Łukasz..zbieramy :cool1:

Opublikowano

Mnie to już wk***ia jak ktoś jara. Wczoraj piłem z sąsiadem i u niego najarane jak w piecu. Jak wróciłem do domu to kefiło jak ze śmietnika..... jak ja to paliłem ???

Opublikowano

Mnie to już wk***ia jak ktoś jara. Wczoraj piłem z sąsiadem i u niego najarane jak w piecu. Jak wróciłem do domu to kefiło jak ze śmietnika..... jak ja to paliłem ???

A no :tongue4: Ja założyłem kurtkę w której dawno nie chodziłem i myślałem , że spawiuje się.. fajami capiła na potęgę :sick3:

Opublikowano

56 dzień bez fajeczki (raz po pijoku zapaliłem jednego ale przypomniał mi to kumpel na drugi dzień więc się nie liczy :decayed: )

Opublikowano

337 :evil:

337 :evil:

:gwizdanie:to rozumiem :good:

ale i don't drink :thumbdown:

Opublikowano

Ja rzucilem 11 wrzesnia 2010 wiec juz jakies 5 miechow sie trzymam dzielnie. Przytylem tylko kilka kilo wiec nie ma tragedii. Za to mam inny nalog - musze zawsze miec jakies mietówki - np gumy, dropsy - cokolwiek zeby sie czyms zajac :kox:

Opublikowano

ale i don't drink

roczny okres abstynencji. dla sprawdzenie silnej woli . zostal miesiac :chytry:
Opublikowano

mietówki - np gumy, dropsy

a ja od lizaków nim 2...[br]Dopisany: 26 Luty 2011, 18:44_________________________________________________

ale i don't drink

roczny okres abstynencji. dla sprawdzenie silnej woli . zostal miesiac :chytry:

No można wytrzymać i dłużej

ale są sytuacje,że nie można nie pociągnąć :beach:

to tylko katowanie się

kiedyś(7)nie piłem 7m-cy ale tylko dlatego,że nie było okazji :rolleyes:

Opublikowano

Ja wytrzymalem kiedys 3 lata. Ale poszedlem pozniej do pracy gdzie wszyscy jarali i tak zaczalem z nimi, najpierw po maszku, dwa, pozniej obstawki a pozniej juz sam przynioslem paczke do pracy ;(

Zobaczymy ile wytrzymam teraz - zaparlem sie ostro :evil:

Aaa jeszcze jedno - skorzystalem z pomocy tutejszej (angielskiej) sluzby zdrowia. Dostalem darmowe nikotynowe bajery jak gumy, cukierki itp na okres 3 miesiecy. To sporo pomoglo :)

Jak policzylem ile to bylo warte (sklepowe ceny) to wyszlo ok 150-200funtow. Oni wola dac te 150 na nikotynowe gumy niz pozniej kilkanascie tysi na leczenie chorego na raka. Takie podejscie :)

Opublikowano

W kazdym normalnym kraju na profilaktyke wydaje sie duzo pieniedzy, zeby potem nie wydawac duzo wiecej na leczenie.

Czy w Polsce tez tak jest? :naughty:

Opublikowano

W kazdym normalnym kraju na profilaktyke wydaje sie duzo pieniedzy, zeby potem nie wydawac duzo wiecej na leczenie.

Czy w Polsce tez tak jest? :naughty:

:decayed:

Opublikowano

ja nie palę od wczoraj i zaraz coś rozpier...dolę :ranting1: :ad: