marcindlug Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 lt widzialem tylko na obrazku a sprzeglo rs4 wciskalem jako ze nie przewiduje przepychania karoserii bez kol to pozostane chyba przy rs4
pioteros Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 moze i racja, bo ltek do codziennej jazdy po miescie jest niekomfortowy, mega twardy pedał
wodi87 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 trzeba czekac tylko az dev zalozy i jak bedzie to pracowalo w 1.8t.... jak bedzie gitara to mamy gotowy najtańszy zestaw do grubych mocy
adrian998998 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W dieslu bez problemowo pracowało to sprzęgło, tylko synchronizatory skrzyni dzwoniły, w benzynie może tego nie być.
wodi87 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 diesel ma większe wibracje wiec zbytnio zwykle kolo nie podejdzie tylko i wyłączne dwumas w benzynie to inna bajka wiec czekamy
marcindlug Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 diesel ma większe wibracje wiec zbytnio zwykle kolo nie podejdzie tylko i wyłączne dwumas w benzynie to inna bajka wiec czekamy Przeciez 1Z ma chyba jednomas w serii
Tommy Gun Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 diesel ma większe wibracje wiec zbytnio zwykle kolo nie podejdzie tylko i wyłączne dwumas w benzynie to inna bajka wiec czekamy Miałem 1z na setupie 130hp i żadnych, podkreślam żadnych wibracji nie miałem.
adrian998998 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ja o żadnych wibracjach nie wspominałem jak miałem taki zestaw sprzęgła jedynie to to dzwonienie skrzyni mnie wpieniało a i 460nm przenosiło spokojnie:)
Roboform550 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 I co słychać w temacie? Kolega devastation coś zdziałał? Nie ukrywam, że jestem dość mocno zainteresowany tematem.
Dev Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2014 na razie sa inne tematy w obróbce moje audi musi jeszcze poczekac jak to mówią: "...szewc bez butów chodzi, albo w jednym..."
Roboform550 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No to szkoda bo bym taki zestaw łyknął od razu. Nawet gotowca od Ciebie.
wodi87 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No wlasnie Tomek moze zaczniesz sprzedawac gotowe zestawy ?
Dev Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Przeciez mavcie wszystko opisane Zaden problem zrobic to samemu
Roboform550 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie głupi pomysł...kilka stówek byś dołożył jako marża a ja jak mam inne zajęcia to bym się nie zastanawiał czy samemu składać kombinować a tak moneta na stół i sprzęgło na auto.
pioteros Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 hehe tomek klienci ci się sami pchaja drzwiami i oknami, działaj
Roboform550 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jak się tomek będzie ociągał to ja tam cos pomodze...
Roboform550 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Podchodząc profi do tematu to oprócz kosztu części dochodzi know how a to wycenić ciężko. Ja tam nikomu w paradę wchodzić nie chcę bo nie o to chodzi. Teoretycznie przepis mamy w pierwszym poście. Ale zawsze dochodzą jakieś niuanse i triki bez których może to nie działać odpowiednio. Jestem zdania, że należy robić to co się potrafi dobrze. Wolę zapłacić fachowcowi: malarz, płytkarz czy inny i mieć zrobione profi niż samemu się męczyć zaoszczędzić kilka zł stracić sporo czasu i nie być do końca zadowolonym. A tak płacę dostaje produkt do założenia i tyle. Jakieś 2 lata temu sam kładłem płytki u siebie w warsztacie na jednym stanowisku. Jakoś to wyszło zeszło z tydzień czasu Na drugim stanowisku poprosiłem fachowca...1,5 dnia Jeżeli to rozwiązanie miało by działać poprawnie to jest szansa przytulić kilka monet a i sporo luda pewnie się na to będzie pisać.
Rekomendowane odpowiedzi