Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bałtów 2014 18.05 Rozpoczecie sezonu

Kowi87

Rekomendowane odpowiedzi

Gość harry19-19
Dobra, co gdzie jak i o której?Kto jedzie?:decayed:

Harry, gdzie się spotykamy i o której?:banan:

jesteś z Rzeszowa to możemy spotkać się koło serwisu autorud :D a o której to ja ci powiem że , jadę do Ostrowa Świętokrzystkiego na ten parking Vag-a i stamtąd ruszamy do Bałtowa , Ostrowie wyjazd jest o 9 więc powinniśmy wyjechać co najmniej o 6 rano

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ----------

https://www.facebook.com/events/221377178058941/242231485973510/?notif_t=plan_mall_activity

no jak coś to możemy wcześniej startować, ale kowi leci prosto na bałtów, a nie na tą zbiórkę wcześniej:whistling:

Ale my go i tak nie zlapiemy, on leci od drugiej strony ;-) Pogadamy wieczorem.

Ale my go i tak nie zlapiemy, on leci od drugiej strony ;-) Pogadamy wieczorem.

no wiem ale myślałem sie z nim na miejscu ustawić przed wjazdem:wink:, mamy tam jakieś 2.40 godziny do nich to myślę ze na 11 byśmy pewnie byli na miejscu:wink:, pisałem do Konusa, to sie do Ciebie odezwe jak bede coś wiedział, jak cos to wylecimy wczesniej:wink:

My lecimy z puławiakami, may 100km od nich, atakujemy od zwolenia, na ostrowiec nie lecimy bo nie ma sensu jechać iwracać dobry kawałek, czekamy gdzieś w bałtowie, będzie paczka na cos koło 20 aut moze wiecej bo w sumie ciezko sie doliczyć kto w końcu jedzie

Jedzcie wcześniej bo podobno jak będzie pogoda to mogą wszystkie auta na płac nie wejść. Ja jestem zdania ze max 10:30 być na placu. Stanąć w kupie nie w błocie rozłożyć grile i czekać na resztę. Ja kończę sukę polerowac brakuje tylko koła i gwintu ;/

Jedzcie wcześniej bo podobno jak będzie pogoda to mogą wszystkie auta na płac nie wejść. Ja jestem zdania ze max 10:30 być na placu. Stanąć w kupie nie w błocie rozłożyć grile i czekać na resztę. Ja kończę sukę polerowac brakuje tylko koła i gwintu ;/

Musiałbym o 6 wstać i o 7 już ruszać w takim razie.

i tak chyba zrobimy żeby po 7 z Brzeska startować:wink:

chcesz powiedzieć że mam wstać o 5 i o 6 ruszać ? ;-) Gdzie się umawiamy ?

Jak będziecie wcześniej to parkujcie trochę szerzej (większe odstępy), żeby w razie czego jeszcze kilka klubowych a4 się zmieściło. Tak jak na majóvwce w Ułężu robiliśmy.

Jak będziecie wcześniej to parkujcie trochę szerzej (większe odstępy), żeby w razie czego jeszcze kilka klubowych a4 się zmieściło. Tak jak na majóvwce w Ułężu robiliśmy.

Armi PW ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...