Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bałtów 2014 18.05 Rozpoczecie sezonu

Kowi87

Rekomendowane odpowiedzi

O ile nie będę w krkowie siedział to wyciagne którego żeby sie jakiej wodki napić i kielbache opierdolic [emoji1]

O ile nie będę w krkowie siedział to wyciagne którego żeby sie jakiej wodki napić i kielbache opierdolic [emoji1]

Wpadaj, wpadaj im więcej ludzi tym weselej;)

slepy, serie też wpuszczają :mysli: bo w sumie jak pogoda będzie okej to moglibyśmy się zgadać jak ostatnio na ten bałtów.

slepy, serie też wpuszczają :mysli: bo w sumie jak pogoda będzie okej to moglibyśmy się zgadać jak ostatnio na ten bałtów.

Wyślij zgłoszenie oni odpowiadają na drugi dzień, tam chyba.nawet bez wcześniejszego zgłoszenia jak będzie miejsce;)

wysłałem dwa razy zaproszenie i nic :grin: gadam z organizatorem na fb i mówi żeby znowu wysłać bo może nie doszło :grin: jade na przypał, najwyżej zostawie toto w krzokach :grin:

szkoda że nie wszedłem tu 10 minut później, to bym sam nawet d*py im nie zawracał :grin: Paweł a jak Wy zamierzacie się zbierać w niedzielę? o której i którędy jedziecie?

ja odpadam. odemnie wszyscy jado na tarnów bo w c**j bliżej. ponoć w tamtym roku była na poziomie impreza. a mi wszystko jedno gdzie byleby dobrze było :grin:

ja odpadam. odemnie wszyscy jado na tarnów bo w c**j bliżej. ponoć w tamtym roku była na poziomie impreza. a mi wszystko jedno gdzie byleby dobrze było :grin:

No właśnie w tym tygodniu się dowiedziałem o tarnowie ale lecę tam, zobaczymy jak będzie:cool:

Panowie to może się gdzieś jutro ustawimy przed wjazdem, żeby całą ekipą wlecieć:wink: Co wy na to? I kto się wogóle zdecydował:wink:

ja to jak zwykle jade z przeciwka wszedzie:grin:

No ale to gdzieś tam na mieście się możemy ustawić:wink:, na którą planujesz tam być?

jaką trasę obieracie i o której zamierzacie się wybierać? najwyżej bym się dołączył.

jaką trasę obieracie i o której zamierzacie się wybierać? najwyżej bym się dołączył.

ja lece tak:wink:

https://www.google.pl/maps/dir/Brzesko/Skaryszew/@50.7417091,19.6563344,8z/data=!4m14!4m13!1m5!1m1!1s0x471626472df365f1:0x4ed91a05c1c609a6!2m2!1d20.6031873!2d49.9645943!1m5!1m1!1s0x4718670a400611dd:0xd11726c73cb48502!2m2!1d21.2523841!2d51.3106091!5i1?hl=pl

myślę gdzieś koło 5 wylecisz odemnie, to bede gdzieś po 8 na miejscu:wink:, jak Ci po drodzę to pisz to się gdzięś ustawimy:wink:

wybierz opcje 2- droga bez nazwy:wink: wtedy i się zgadamy i bynajmniej do szydłowca jest spoko droga.

ja to jak zwykle jade z przeciwka wszedzie:grin:
\

A Armi leci z Tobą?

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ----------

wybierz opcje 2- droga bez nazwy:wink: wtedy i się zgadamy i bynajmniej do szydłowca jest spoko droga.

jak dobra droga to spoko:wink:, gdzie byś się dołączył?

o ile dobrze pacze i lecisz przez szydłów to zagadaj do kryśki bo koło jego chaupy będziesz jechał :wink:

---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ----------

k**wa tylko nie przez busko :doh: paweł sam jedziesz czy jak? bo jestem rozdarty emocjonalnie w tym momencie licząc że mógłbym się z Tobą zabrać :grin:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...