Kris0112 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam chętnie wam przedstawie moją czarna perełkę po passacie b5 przyszedł czas na A4 B8 i padło na ta czarnulke:) z ciekawszych: - S-line - asystent świateł drogowych - Led + xenon 6000k - LED w tablicy rejstracyjnej - czujnik deszczu - pakiet QQ1 -dołożony wydech z A5 + zderzak s-line -buciki 245/35/19 Felga ori Audi Q5/SQ5 -grill czarny mat+ramka -ciemne szybki przód -uruchomione wszystko co możliwe było do uruchomienia w środku czyli: a) test zegarów laptimer c) wskazanie naładowania akumulatora D) regulacja oświetlenia e) wizualizacja parktronica f) ciśnienie w oponach G) LED-y rozjaśnione na 85% H) opuszczające się lusterko po włączeniu wstecznego I) logo "S" przy uruchamianiu radia ( concert) j) wpadły też zegary z a5 ramki a'la rs5 k) wpadło również AUDI SOUND SYSTEM plany: -listwy progowe s-line -LED / neon tyl? . - DONE - czarna ramka wokół grilla;) - DONE - xenon 6000k w halogeny lub LED CREE - DONE - moze MMI 3g? Bo niestety jest concert:( na szybko chyba tyle resztę uzupełnię później kilka fotek na szybko Aktualnie: 2016: 2017: 2018: Edytowane 3 Listopada 2018 przez Kris0112
skovroon Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Fajne zmiany:wink: Tylko jak już grzebałeś przy wydechu to nie trzeba było zrobić na 4 końcówki ? Jak mam rozumieć to rozjaśnienie przednich ledów? tzn, że fabrycznie są mniej rozjaśnione?
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 dokładnie tak, w vcdsie możesz ustawić mocniejsze świecenie ledów
skovroon Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A przypadkiem nie było tak, że w tych pierwszych rocznikach b8 tzn 08-09r. Ledy świeciły właśnie trochę słabiej? Czasem mijając się z różnymi B8 mam wrażenie, że w jednych świecą jaśniej a w drugich trochę ciemniej.... Coś też mi się kiedyś obiło o uszy że od 2010r. montowane diody w lampach świeciły bardziej na biało niż te poprzednie? 1
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tego nie wiem. wiem natomiast, że u mnie też można regulować poziom ledów (rocznik 2009)
Kris0112 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 W VCDS można sobie dowolnie ustawić jasność ledów od 8% sie zaczyna tyle najprawdopodobniej jest fabrycznie ( oczywiście chodzi tutaj o jasność Ledów jako świateł postojowych a nie wtedy kiedy działają jako dzienne:) ) dokładny opis tego ustawiania mamy na forum;)
Gibons Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Furka ładna widzę kolega z okolicy jakbyś potrzebował neonu na tył to pisz lub jakichś innych części kabli do diagnostyki itp Ja bym jeszcze dołożył składane lusterko do modów
Kris0112 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2014 w dieslu 4 końcówki według mnie przesada;) a na podwójnym z 3.0 TDI dobrze wygląda;) i dzięki kolego Gibons odezwę się napewno bo akurat szukałem kabelka do diagnostyki;)
jedrekx Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 jeszcze w modzonym 3.0TDI jak u Mirona to wygląda dobrze.. ale w 2.0TDI to już niekoniecznie - mowa o końcówkach
main Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 gratki samochodu. fajna fura oby jak najlepiej służyła. moim skromnym zdaniem jak i kolegów wyżej u mirona 4 rurki wyglądają bo i autko ma odpowiednia moc. w 2,0 tdi to już troszkę wiochą leci. aleeee są gusta i guściki i jak ktoś chce można wstawić i 6 :grin::grin::grin:
Kaju77 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Czrnuch na wypasie...jest dobrze:)
gofer86 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ładna sztuka graty zakupu, wrzuć jeszcze foty wnętrza
Kris0112 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 (edytowane) Wrzucę foty wnętrza jak tylko tam trochę ogarnę i posprzątam:) :grin: może coś przez święta mały modzik zegray a5 ramki a'la RS5 plus wpadło jeszcze AUDI SOUND SYSTEM:) różnica w graniu miedzy seria a miedzy ASS jest odczuwalna i dużo lepiej czyściej to gra;) polecam Edytowane 18 Stycznia 2015 przez Kris0112
nYgus9928 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 troche ci zeszło od kwietnia xd
Gibons Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ramkę malowałeś czy ori piano ? jak malowałeś mógłbyś podać numer tej ramki ?
Kris0112 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ramka jest oklejona folia black piano.ramka ori trzyma cene a i ciezko znalezc jak w moim przypadku na wyswietlacz concerta... A zeszlo mi zeszlo gdyz wylecialo mi to calkiem z glowy ze mialem dodac tu foto Lekko odświerzając temat niedawno wpadło kilka zmian z racji tego ze podobaja mi się LEDy przedliftowe bardzej jak neon tylko że w nich brakowało mi kierunku led tak wiec ledy przedliftowe dostały kierunek LED. wpadły jeszcze nowe wskazówki i tarcze zegarów zrobione w Moman.pl MUMEN dzięki świetna robota!
siwy36 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Graty zakupu no i szerokości oraz powodzenia w modach
Kris0112 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) odświerzamy temat: nowe lusterka ( pełna elektryka, fotochrom, grzanie, składanie, side assist, plus podświetlenie pod lusterkami ) malowane w nowej technologi chromu czyli kolor jak orginanlych reilingów bądz ori luster s4) : do podświetlenia pod lusterka zastosowałem diodę z podświetlenia klamek zewnętrznych z Audi a7 (ukierunkowanie diody jest idealne): Edytowane 16 Grudnia 2015 przez Kris0112
Rekomendowane odpowiedzi