Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem kupić S4 a ta stała po drodze. wsiadłem i już nie chciałem jechać po czwórkę...

'97 S8, 4.2 V8 340KM, 410Nm, manual 6 biegów.

85af9fb1e29282edm.jpg 1dd9d9bde81bc514m.jpg dd0df42f007fb452m.jpg f15cc2ffb3c9da24m.jpg a702ca88d7b211afm.jpg 1c4ee719051c6b7cm.jpg 7ecc38f84c4625e1m.jpg ed12aac368c4fca6m.jpg 7ee738e91d2fabe4m.jpg f2f83aee279c7369m.jpg b409bba64c3ec946m.jpg 5b3184d4619964a6m.jpg 03e28e189160a153m.jpg c1edb3f1cdac1a08m.jpg dsc08124a.th.jpg 5ae424bb5ddbecc5m.jpg 9100759bc7e63c96m.jpg

dsc08175ze.th.jpg dsc08169v.th.jpg dsc08168k.th.jpg dsc08159s.th.jpg dsc08157l.th.jpg dsc08113a.th.jpg dsc08116a.th.jpg dsc08142.th.jpg dsc08146.th.jpg dsc08109.th.jpg dsc08108a.th.jpg dsc08107a.th.jpg

dsc0973652wallbig.th.jpg 95696817.th.jpg

Opublikowano

:bicz3: tez czailem sie na taka ale jednak za duza troszke jak dla mnie ... ale i tak jest wypas

Opublikowano

No coz - stare, ale jare jak to mowia...

SWIETNIE, ze trafiles manuala, a nie to jest latwe.

Ja jednak wolalbym chyba S4 :mysli:

Zmien logo z tylu na nowe :naughty:

ps. mamy nowego margota :polew::tongue4:

Opublikowano

jezdziłem takimi tylko w automacie na maksymalnym wypasie dwukolorowe skóry,navi,tv 340KM Qutro

marzy mi sie taka furka ale tylko w manualu.znajomy miał rozkrecona 4.2 Quatro do 400KM oj miało moc .

ładna seria i w manualu

gratuluje

Opublikowano

No coz - stare, ale jare jak to mowia...

SWIETNIE, ze trafiles manuala, a nie to jest latwe.

Zmien logo z tylu na nowe :naughty:

ps. mamy nowego margota :polew::tongue4:

Sory to samo chcialem napisac.. :polew:

Margot 2.0

pet3r bez urazy.. :) piekne auto, piekne zdjecia.. :good:

Jakies plany..? :decayed:

Opublikowano

super bryka :kox: jedyne o co bym się obawiał to o spalanie :shocked: ale widzę, że zdradzanie Klubu jest w modzie w dzisiejszych czasach... :mysli::decayed:

Opublikowano

spokojnie S8 sobie człowiek nie może kupić bo od Margotów wyzywają :/ :tongue4:

ze spalaniem tragedii nie ma, w trasie jest podobnie do 1.8T 180KM, w mieście nie jest już tak kolorowo ale za radość z jazdy w takich warunkach trzeba płacić :)

plany to opłacenie, zarejestrowanie, i cieszenie się jazdą :) jak skończą się heble to założę coś bardziej sportowego, zastanawiam się też nad zamontowaniem stożka. wiem, wiem, druciarstwo i wieśniactwo ale dźwięk byłby :kox::)

Opublikowano

Kolego.... mamy chyba tyle samo latek... zazdroszcze auta... śliczne z najlepsza motorownia :slina::shocked::notworthy: 9/10 Nie ma sie co dziwic ze wybrales s8 :evil: auto kot

Sluchaj czym focisz ?

Opublikowano

fajna bryczka, a i zdjęć gratuluje (fajne tło i kolorystyka fotek), czyżbyś zajmował się troszkę fotografowaniem?

Opublikowano

Kolego.... mamy chyba tyle samo latek... zazdroszcze auta... śliczne z najlepsza motorownia :slina::shocked::notworthy: 9/10 Nie ma sie co dziwic ze wybrales s8 :evil: auto kot

Sluchaj czym focisz ?

no lat mamy tyle samo. zawsze byłem oszczędny i potrafiłem odkładać kasę to odłożyłem, a w zakupie takie S8 to śmieszne pieniądze. z eksploatacją gorzej ale wysokie koszty generuje praktycznie paliwo bo części są w dużej części wspólne z A4 i A6. jak miałem kupić gołe A4 w dieslu to wolałem 8 na wypasie :)

sprzęt to Sony DSC-H9 :)

fajna bryczka' date=' a i zdjęć gratuluje (fajne tło i kolorystyka fotek), czyżbyś zajmował się troszkę fotografowaniem?

[/quote']

aparat + kilka minut przy kompie i oto efekt :) chciałbym zrobić takie fotki bez wspomagania kompem ale nie zajmuję się tym profesjonalnie więc nie mam odpowiedniego sprzętu i umiejętności.

Opublikowano

mimo wszystko gratuluje końcowego efektu, jak dla mnie bardzo fajnie no i oczywiście z niunią w roli głównej

Opublikowano

a dlaczego S4? to jest auto nieporównywalnie bardziej wygodne a porównywalnie szybkie, ekonomia pewnie na tym samym poziomie. tutaj plusem jest to, że nie ma wiatraczków, które mogą paść :P mimo 300k km przebiegu auto śmiga na Castrolu 0W30, silnik trzyma się świetnie, grzechem byłoby nie kupić tego auta :)

Opublikowano

Noo juz to pisałem i napisze raz jeszcze.... fajny baleron :kox::good:

W zderzeniu S4 vs S8 ... miałbym dylemat... ale S4 wzieło by góre :decayed:

Fele małe ... zenon jest ? :tongue4: Bedzie ..czy bedzie Bi zzenon ?

Opublikowano

zenon jest, Bi nie planuję ale kończą się żarniki lub przetwornice (mruga przy rozświetlaniu się) to przekalkuluję wszystko spokojnie :)

felga mała ale komfortowa, nie chcę robić z tego taczki.

Opublikowano

Szału ni ma... :decayed::tongue4: Oczywiście żarcik :gwizdanie: Ja już mówiłem że furka malina :kox: Mi się podoba i ja bym w tym potworze nic nie zmieniał, S8 to S8... :good:

Opublikowano

pet3r

Do Twojego modelu S8 wejda lampy poliftowe czy zero gimnastyki w tym kierunku ? :mysli:

Jakieś plany ? :przebiegly:

Opublikowano

oj nie wiem jak to jest z dopasowaniem lamp ale można przerobić te przedliftowe na Bixenon. planów na razie brak, czekają mnie wydatki na rozrząd, płyny, koła na zimę i parę innych eksploatacyjnych pierdół.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...