pet3r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 miałem kupić S4 a ta stała po drodze. wsiadłem i już nie chciałem jechać po czwórkę... '97 S8, 4.2 V8 340KM, 410Nm, manual 6 biegów.
audia4s4 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jap..... Jaki kox Też mam taką na oku za 8tys eur nie wiem czy to dobra cena
qoperek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 :bicz3: tez czailem sie na taka ale jednak za duza troszke jak dla mnie ... ale i tak jest wypas
Flyer Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No coz - stare, ale jare jak to mowia... SWIETNIE, ze trafiles manuala, a nie to jest latwe. Ja jednak wolalbym chyba S4 Zmien logo z tylu na nowe ps. mamy nowego margota
Cristoforo Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 jezdziłem takimi tylko w automacie na maksymalnym wypasie dwukolorowe skóry,navi,tv 340KM Qutro marzy mi sie taka furka ale tylko w manualu.znajomy miał rozkrecona 4.2 Quatro do 400KM oj miało moc . ładna seria i w manualu gratuluje
ykk Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 No coz - stare, ale jare jak to mowia... SWIETNIE, ze trafiles manuala, a nie to jest latwe. Ja jednak wolalbym chyba S4 Zmien logo z tylu na nowe ps. mamy nowego margota Sory to samo chcialem napisac.. Margot 2.0 pet3r bez urazy.. piekne auto, piekne zdjecia.. Jakies plany..?
Piechol Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 super bryka jedyne o co bym się obawiał to o spalanie ale widzę, że zdradzanie Klubu jest w modzie w dzisiejszych czasach...
pet3r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 spokojnie S8 sobie człowiek nie może kupić bo od Margotów wyzywają :/ ze spalaniem tragedii nie ma, w trasie jest podobnie do 1.8T 180KM, w mieście nie jest już tak kolorowo ale za radość z jazdy w takich warunkach trzeba płacić plany to opłacenie, zarejestrowanie, i cieszenie się jazdą jak skończą się heble to założę coś bardziej sportowego, zastanawiam się też nad zamontowaniem stożka. wiem, wiem, druciarstwo i wieśniactwo ale dźwięk byłby
loco87 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Kolego.... mamy chyba tyle samo latek... zazdroszcze auta... śliczne z najlepsza motorownia 9/10 Nie ma sie co dziwic ze wybrales s8 auto kot Sluchaj czym focisz ?
rutkap Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 fajna bryczka, a i zdjęć gratuluje (fajne tło i kolorystyka fotek), czyżbyś zajmował się troszkę fotografowaniem?
pet3r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Kolego.... mamy chyba tyle samo latek... zazdroszcze auta... śliczne z najlepsza motorownia 9/10 Nie ma sie co dziwic ze wybrales s8 auto kot Sluchaj czym focisz ? no lat mamy tyle samo. zawsze byłem oszczędny i potrafiłem odkładać kasę to odłożyłem, a w zakupie takie S8 to śmieszne pieniądze. z eksploatacją gorzej ale wysokie koszty generuje praktycznie paliwo bo części są w dużej części wspólne z A4 i A6. jak miałem kupić gołe A4 w dieslu to wolałem 8 na wypasie sprzęt to Sony DSC-H9 fajna bryczka' date=' a i zdjęć gratuluje (fajne tło i kolorystyka fotek), czyżbyś zajmował się troszkę fotografowaniem? [/quote'] aparat + kilka minut przy kompie i oto efekt chciałbym zrobić takie fotki bez wspomagania kompem ale nie zajmuję się tym profesjonalnie więc nie mam odpowiedniego sprzętu i umiejętności.
rutkap Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mimo wszystko gratuluje końcowego efektu, jak dla mnie bardzo fajnie no i oczywiście z niunią w roli głównej
pet3r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja jednak wolalbym chyba S4 a dlaczego S4? to jest auto nieporównywalnie bardziej wygodne a porównywalnie szybkie, ekonomia pewnie na tym samym poziomie. tutaj plusem jest to, że nie ma wiatraczków, które mogą paść mimo 300k km przebiegu auto śmiga na Castrolu 0W30, silnik trzyma się świetnie, grzechem byłoby nie kupić tego auta
Reggi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Noo juz to pisałem i napisze raz jeszcze.... fajny baleron W zderzeniu S4 vs S8 ... miałbym dylemat... ale S4 wzieło by góre Fele małe ... zenon jest ? Bedzie ..czy bedzie Bi zzenon ?
pet3r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 zenon jest, Bi nie planuję ale kończą się żarniki lub przetwornice (mruga przy rozświetlaniu się) to przekalkuluję wszystko spokojnie felga mała ale komfortowa, nie chcę robić z tego taczki.
rafalekx Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Szału ni ma... Oczywiście żarcik :gwizdanie: Ja już mówiłem że furka malina Mi się podoba i ja bym w tym potworze nic nie zmieniał, S8 to S8...
Reggi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 pet3r Do Twojego modelu S8 wejda lampy poliftowe czy zero gimnastyki w tym kierunku ? Jakieś plany ?
pet3r Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 oj nie wiem jak to jest z dopasowaniem lamp ale można przerobić te przedliftowe na Bixenon. planów na razie brak, czekają mnie wydatki na rozrząd, płyny, koła na zimę i parę innych eksploatacyjnych pierdół.
Rekomendowane odpowiedzi