Skocz do zawartości
IGNOROWANY

S8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dlaczego wcześniej nie wskoczyła ta fotka

dcd0bc1c3d8c90c7m.jpg

Opublikowano

coś nie widać Twojego posta Vario :gwizdanie: Fotosik robi sobie jaja, kumpel też przysyła mi niewidoczne linki :disgust:

Opublikowano

te bbsy co je przymierzales nie sa przypadkiem kolegi

sowa z forum a4 ?

bo on ma takie same z 235/35R19 i jakis czas temu byly na sprzedaz

chcialem kupic ale ..... potem nie byl przekonany czy sprzedawc wiec kupilem z rs6 ;)

wzor kozacki

ale ... jednak 20" by bylo lepiej

i wieksza opona

i troszke gleby

Opublikowano

Wyobraz sobie tą BBS z ET25... Tak na odsadzenie będą siedziały te ASA :) Bo malo jasno napisałem :)

Czyli jak załozysz tamte to tak jakby te bbs ci wyszly jeszcze 10-11 mm

http://www.1010tires.com/WheelOffsetCalculator.asp i po co ja sobie glowe łamałem :wallbash::)

Opublikowano

uratowałeś mnie tym kalkulatorem :good:

i jasno mówi, że ASA wysuną się na zewnątrz o 11 mm, tak samo jak wg moich obliczeń popartych rysunkiem technicznym :decayed::

et.jpg

Opublikowano

Wiadomo ze to wszystko sobie mozna w głowie policzyc ( jak mi szlo to widac :embarrassed::tongue4: ) ale w kalkulatorku to w moment jest ;) To co ? ASA ? :)

Opublikowano

ciężki wybór mam, nadal jestem za BBSami bo to jednak ori ale to zależy czy kumpel będzie chciał je sprzedać :)

Opublikowano

Bardzo ładny RONIN na nowych felach :good:

Opublikowano

Auto Rewelka :hi: szacuneczek :hi: Czarno Czarny Manual Rzadzi :hi:

Jeśli to nie tajemnica to ile Euro kosztowała?

Ja wciąż walczę sam ze sobą B6 TDI czy D2 S8 - z jednej strony 5 lat młodsze B6 a z drugiej mega S8 z V-Maxem jakiego TDI nie osiągnie choćby go z Kasprowego zrzucić :kox: :kox: :kox:

Koła polecam oryginały S8.

Pozdrawiam

Adrian

Opublikowano

BBSy zostają, w tym tygodniu przyjdą kapcie 245/40 i na razie wsio z przyjemnościami bo eSa domaga się nowego sprzęgła :)

Opublikowano

powiem Ci, że duże auto z wielowahaczem ma swoje plusy i minusy :)

zaletą jest to, że na 19" przy kapciu 235/35 komfort ucierpiał tylko odrobinkę, na 245/45 to będzie i tak kanapa.

wadą jest to, że 19" wyglądają na małe :wallbash:

Opublikowano

bardzo mi się podoba i... ma klasę króla, hmm, księżniczki

Opublikowano

grejt Piter BBS'y robią robotę ale teraz z -40mm by się przydało i by było cudnie :decayed::naughty:

Opublikowano

Śliczna Pani, pozazdrościć. A mnie jej wielkość nie przeraża, wcześniej jeździłem Audi 100 i jak teraz się do A4 przesiadłem to jakaś taka malutka ta moja Pani i tęsknię za tą przestrzenią.

Na pewno nie będziesz żałował, najwyższa klasa, tylko to spalanie, dla mnie sie liczy ekonomika i dlatego A4 mi pasuje, bo 100km kosztuje mnie 15-20zl :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...