Daduś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Zapraszam do oglądnięcia Mojego autaStałem się posiadaczem A4 b5 z 95r z silnikiem 1.9 90km. Auto nabyłem lutego 2013r po długich poszukiwaniach. W aucie było parę rzeczy do wymiany takich jak: wymiana przedniej szyby bo była pęknięta, dywaniki, wypranie tapicerki, polerka lakieru, zakup alufelg słonecznych 15cal oraz pomalowanie w czarny metalik oraz wymiana podzespołów eksploatacyjnych.Auto posiada na wyposażeniu;2x Air BagKlimatronik2x elektryczne szyby2x elektryczne lusterkaskładana tylna kanapakomputer pokładowy Pełny FISCentralny zamekW aucie zostało wymienione :Amortyzatory KYB z tyłu + osłonytuleje tylnej belki / gumy stabilizatora / komplet wahaczy przódsprzęgło kompletne SACHS / olej w skrzyni / uszczelniacz wałupoduszki skrzyni biegów / poduszki silnikaOlej 10W40 / uszczelka pokrywy zaworów /oring chłodnicy oleju / uszczelka misy / Filtr oleju / Filtr powietrzaczujnik podciśnienia oleju / króciec wodnywymiana tarcz z przodu i z tylu oraz kloców / pełna regeneracja zaciskówwymiana drążka kierowniczego / wymiana przegubu lewegoPasek rozrządu Dayco / Rolki napinające x2 ruville / Pompa wody ruville / Sprzegiełko alternatora ruville/ wężyki podciśnienia/uszczelniacze wału x2Zrobione;założone Xeony H7 600klampy przednie poliftowepodświetlane kratki nawiewówoświetlenie Led w lampkachpodgrzewane lusterkaGwint ta-technikswycięty katalizatorlampka podsufitki liftkierownica lifttylne lampy II liftlampki czerwone ostrzegawcze w drzwiach z przodu i z tyłulampki białe w drzwiach z przodu i z tyłupodświetlanie nóg pasażerów z tyłu i z przodu kierowcy i pasażeragril liftPodświetlane klamkiBiałe boczne kierunkowskazyKierunkowskazy USAPodświetlane klamki z tylu i z przodukonsola 2 dinkierownica z esy liftLedy w tylnych światłach na pozycje i stopsłupki z liftapodszybie z lifta4 boczki skóraklamki wewnętrzne czarny mati zderzak USA lift podszycie poliftowe siedzenia skóra kubełkowe podgrzewane progi s4 Gałka z audi b6 s line dywaniki czarne nowe z aso W planach;Klapa usaObecnie wygląda tak:image hosterfree image hostimgurlimage hosting over 10mbfree image hostingphoto storageKiedyś:imagespic hostingimage post Edytowane 15 Marca 2015 przez dadus121
jozek726 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 dobre plany auto już zaczyna fajnie wyglądać
Damian Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 auto już zaczyna fajnie wyglądać Gdzie?
Raf_kk Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 auto już zaczyna fajnie wyglądać Gdzie? Kierownica lift, kratki z lifta, 2 din, czarna ramka grila, lampy usa zapewne by gwerty, lekko go obniżył. To już chyba dobra podstawa żeby powiedzieć że auto już zaczyna fajnie wyglądać Sa tacy co sie spuszczaja nad byle jakim 18 calowym kołem i robią najpierw naklejki a potem mechanike, ale jak kto woli. Kolega zaczyna w dobrej kolejności i tak trzymać
Daduś Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2014 auto już zaczyna fajnie wyglądać Gdzie? Kierownica lift, kratki z lifta, 2 din, czarna ramka grila, lampy usa zapewne by gwerty, lekko go obniżył. To już chyba dobra podstawa żeby powiedzieć że auto już zaczyna fajnie wyglądać Sa tacy co sie spuszczaja nad byle jakim 18 calowym kołem i robią najpierw naklejki a potem mechanike, ale jak kto woli. Kolega zaczyna w dobrej kolejności i tak trzymać Dzięki Raf_kk za dobre słowa parę gratów juz wpadło i wszystko jest rezane własnymi rekami a lampy tez robiłem sam tylko pomysł wziąłem z forum:wink: na wszystko przyjdzie czas i pora
Mati_23 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 auto już zaczyna fajnie wyglądać Gdzie? Kierownica lift, kratki z lifta, 2 din, czarna ramka grila, lampy usa zapewne by gwerty, lekko go obniżył. To już chyba dobra podstawa żeby powiedzieć że auto już zaczyna fajnie wyglądać Sa tacy co sie spuszczaja nad byle jakim 18 calowym kołem i robią najpierw naklejki a potem mechanike, ale jak kto woli. Kolega zaczyna w dobrej kolejności i tak trzymać Dzięki Raf_kk za dobre słowa parę gratów juz wpadło i wszystko jest rezane własnymi rekami a lampy tez robiłem sam tylko pomysł wziąłem z forum:wink: na wszystko przyjdzie czas i pora zapomniałeś dodać że przy lampach miałem swój udział hehe mody na duży + no i ze smakiem
Daduś Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Opublikowano 13 Maja 2014 Dzisiaj w silniku został wymieniony ; -Pasek rozrządu Dayco -Rolki napinające x2 ruville -Pompa wody ruville -Sprzegiełko alternatora ruville -wężyki podciśnienia -uszczelniacze wału x2 post img imageupload Niebieska alcantara pokryła dekory windows screen capture oraz wpadł nowy kolektor ssący
OficeR Opublikowano 13 Maja 2014 Opublikowano 13 Maja 2014 Piękna robota z dekorami popielniczkę też ruszyłeś czy tylko tak wygląda na foto?
Daduś Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Opublikowano 22 Maja 2014 wnętrze spoko, ale.....zawiecha w dół! Niebawem zjawi sie gwint ---------- Post dopisany 23-05-2014 at 00:14 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2014 at 07:35 ---------- Wpadły Ledy na światło pozycji i stopu upload a gif
Olaf Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 zmiany jak najbardziej na plus !!! juz jest b.dobrze ale moze byc lepiej
Garet Opublikowano 24 Maja 2014 Opublikowano 24 Maja 2014 Jest smacznie tylko pomysl nad tymi rurkami z tyłu, chociaż je wyrównaj
Daduś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dzisiaj wpadł uchwyt na kubek do konsoli oraz Lusterko wsteczne poliftowe image free hosting post image
ŁukaszA4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Dobrze się zapowiada, już efekty widać prawie jak moja
Daduś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2014 Dzisiaj wpadło podszybie poliftowe:decayed: upload a gif img upload
Daduś Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Opublikowano 11 Lipca 2014 Przyszedł czas na zmiane; 4szt gum sanek łażyska tył filtr pyłkowy weglowy + nabicie klimy boczki skóra panel pod 4x elektryczne szyby słupki z lifta imgupload free picture upload free upload image
kozunia13 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 aaaa skąd wziąłeś te obrysy w lampy, a może to folia?? autko zaczyna wyglądać
Rekomendowane odpowiedzi