wesz82 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Dobra boost to pod 269 tak???thx No wlasnie goscc mierzyl tarcze i wyszlo ze maja dokladnie 279. W poniedzialek powinna byc paka to porobie foty i sami ocenicie. Nie widze w sumie wiekszego.sensu niz 280 dlatego ze a4 to nie jest az tak ciezka. W sumie nie ruszalbym tylu w ogole ale i tak mam tarcze i klocki do wymiany. Jezeli mialem kupowac juz zaciski i trafy sie te to moim zdaniem 300zl to nie duzo za to. Gosc mowil cos ze jest to zadkosc i ze te tarcze mialy tylko s8 i w12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Tak to (niestety) 269 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Moim zdaniem nie masz co zalowac. Ori hebel to kibel jest i roznica jest mega. Z reszta mozna dac adapter tak jak pisze Piter i cieszyc sie hebelkiem takim jak 2t busy maja z przodu:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 No ja wiem, odczulem spora roznice ale... Wiadomo jak to jest [emoji14] A jaka dojazdowka minimum wejdzie mi na 269? 17 czy 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) niewiem jak dojazdowka ale normalny wymiarowy zapas wchodzi 15 na 280 Edytowane 3 Września 2016 przez przemciotorun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 niewiem jak dojazdowka ale normalny wymiarowy zapas wchodzi 15 na 280 Na tył? Bo na przód wejdzie. Tylko pytanie czy na tył też? Jest trochę inna konstrukcja zacisku ze względu na ręczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 jak znajde to podrzuce fotke, po zalozeniu zimowek, co prawda 16" ale widac jeszcze sporo miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 No wlasnie mi alu 16 na tyl 269 wszedl z moze centymetrowym luzem tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 chyba ze te 16" wintery z a8 sa takie? bo na 280 wchodza bez problemu i jest jeszcze miejsca, i w sumie wchodza na przod na 312 moze dlatego mi sie wydawalo ze i 15 by weszla na tyl? musze to foto znalesc, tam dobrze widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 330 na adapterze i zaciskach zeliwnych z 269 czyli tych mniejszych w 18 calach mam jeszcze spory luz podejrzewam ze 17stka na spoko wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Tomek pisal ze tylny zacisk ma inna konstrukcje stad mozna spokojnie go pakowac pod 300 bodajrze. Piotrze sco masz za tarcze pod ten wymiar? Bo adapter to nie duzy problem:-D Edytowane 4 Września 2016 przez wesz82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 chyba ze te 16" wintery z a8 sa takie? bo na 280 wchodza bez problemu i jest jeszcze miejsca, i w sumie wchodza na przod na 312 moze dlatego mi sie wydawalo ze i 15 by weszla na tyl? musze to foto znalesc, tam dobrze widacPrzemku jak znajdziesz zdjęcie to wrzuć bo chciałem u siebie wrzucić chociaż 269 ale mam zimówki 15" i nie wiem czy mi to wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 82~83mm Dzis dostałem paczuszke,jarzmo w tych miejscach ma 85-86 mm nie za mało jak na 280??? Bost masz gdzies popisane nr z jarzm???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Nie ma na nich zadnych nr po ktorych mozna by bylo je identyfikowac A powiedz skad brales? Z kielc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Koles dal mi nr do goscia co w Zielonej Gorze sprzedaje czesci tylko i wylacznie do a8. Od tego roku powieksza asortyment o d3. Pan mily i pomocny. Przemcio a Ty mierzyles swoje jarzma???? Moze ktos cos wie:-D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Niestety ale chyba masz 269 [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No kurcze nie wiem nawet nie przeszkadza mi to tylko wole sie upewnic jaka tarcze mam dac:-D A jaki miałeś wybity kod na jarzmie boost? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 269 a 280 to znikoma roznica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Piotrku ale piiszesz a sile hamowania czy tez konstrukcji jarzma??:-D Nie wiem teraz metlik mam bo niby Pawel ma mniejszy rostaw na wysokosci jezeli byloby to 269 to raczej powinno byc to samo? Gosc zapewnial mierzyl nawet tarcze. Mam nadzieje ze Przemek pomierzyl i wtedy sie wyjasni:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 niemam teraz dostepu do auta, moge pomierzyc najszybciej za ok tydzien jak bede olej zmienial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi