corse Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Ładna... Większa felga i spody zderzaków w kolor i bedzie miodzio...Tylko ta kierownica po złej stronie P.S zmień model w profilu
truckmaniac Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Tak na pierwszy rzut oka to ładna, ale napisz coś o niej no i zmień opis w profilu
Slawek954 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2008 A wiec w porowaniu z porzednim moim avanciorem zasadnicza roznicą jest moc czego bardzo mi brakowalo w 1.6 skrzynia tip tronic 6biegowa ktora sprawuje sie calkiem niezle nie odczuwa sie praktycznie wcale zmiany przelozen jedyne co mnie irytuje to jak szybko chce zmienic z pozycji R na D przy zawracaniu jest lekkie szarpniecie przy ruszaniu(lekkie opoznienie w zalaczaniu) ale podczas jazdy bajka no i 6 bieg rewelacja na trasie bardzo male obroty przy wiekszych predkosciach co wplywa korzystnie na cichsza prace silnika.Foteliki tez sa bardzo przyjemne fajanie trzymaja na boki gdyz jest to wersja sport . Fele oczywiscie do wymiany no i szybki lekko przyciemniine beda. Pozdrawiam
HiRide Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 skrzynia tip tronic 6biegowa ktora sprawuje sie calkiem niezle nie odczuwa sie praktycznie wcale zmiany przelozen jedyne co mnie irytuje to jak szybko chce zmienic z pozycji R na D przy zawracaniu jest lekkie szarpniecie przy ruszaniu(lekkie opoznienie w zalaczaniu) to normalne w kazdym automacie ze jest mala zwloka chyba ze u ciebie jest wiecej niz mala ale szanuj skrzynie to dlugo posluzy o ile to rzeczywiscie tiptronic a nie multitronic
Reggi Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Kolor z chromami ..masakra Gratuluje autka
Mario Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Furka super, kolor mnie powalił- niesamowity Faktycznie polakieruj doły przy zderzakach - dodaje uroku jak można mieć czerwonopodobny samochód...? :>[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2008, 22:45_________________________________________________Auto do całkowitego lakierowania i będzie
letallec Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 kolor super . Pomaluj dokladki, a wczesniej jeszcze dołóż dokładki s-line i bedzie masakra
Slawek954 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 mialy byc nowe felasie wiec sa next step spody w kolorze nadwozia PZDR dla waszystkich
soolek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Prawie Beautifull!!! Teraz masz dwa wyjścia: albo dokładki w kolor nadwozia, albo ... relingi + ramki od szyb +ramka grilla & ringi w kolor czarny - wtedy to wszystko będzie grało z czarnym spodem i będzie wyglądało Może jeszcze lekka ściemka szybek - to depełniło by efekt.
Slawek954 Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 Dzieki za cenne wskazowki.. tez intensywnie mysle o przyciemnieniu szybek napewno doda to uroku
marcin_uk Opublikowano 1 Maja 2010 Opublikowano 1 Maja 2010 prawie identyczne autko jak moje tylko inny motorek
Chuck Norris Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ale odgrzałeś kotleta.... masakra :kox:
zlota1977 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 sliczna!!! na taka wlasnie poluje super wygladaja srebne dodatki do tego koloru!!!! gratulacje zakupu
MARCIN607 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 piękne autko i fela jest kosa. jam może napisz mi na pw ile takie cacuszko w UK kosztuje???
Thom4s Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 A wiec w porowaniu z porzednim moim avanciorem zasadnicza roznicą jest moc czego bardzo mi brakowalo w 1.6 skrzynia tip tronic 6biegowa ktora sprawuje sie calkiem niezle nie odczuwa sie praktycznie wcale zmiany przelozen... Nie odczuwa się przełożeń, bo ich nie ma - to skrzynia bezstopniowa multitronic. Biegi są tylko symulacją w trybie manualnym.
Magdalenah Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Hmm.....masz tipa? a nie multitronic? dziwne.....Jak 6 biegowa to raczej Multi i nie szarżuj nią z R na D i w pedał zresztą pewnie masz instrukcję jak się ze skrzynia automatyczną obchodzić, naprawa trochę droga. Kolorek soczysty Pozdro
Slawek954 Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 skrzynka juz byla robiona u Sopy koszt 3000 jest duzo lepiej ale wciaz do idealu duzo brakuje nastepnym razem chyba nie zdecyduje sie na multi za duze ryzyko
Rekomendowane odpowiedzi