quattro_1991 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Dokładka ładnie przypasowała, dużo cięcia? Miałem przy Leonie więc nie było problemów, a jak tu wygląda? Kolor gnieciePowiem tak , moim zdaniem do esowego zderzaka wyglada kozak ! Do poliftowego czyli tak jak w moim przypadku srednio . Na dzien dzisiejszy mam zdjeta . Ciecia duzo nie ma , mi kaFFar wszystko wytlumaczyl , troche dociac , troche szlifnac i dobrze pasuje Chyba pora Marcinku na rolowanie nadkoli Oj tak , zdecydowanie o.O hehehe ........................................................................ ///////////////////////////////////////// Dawno tutaj nic nie pisalem u siebie ale zyje i forum ciagle sledze Co do auta , no coz pakiet zima to i wstyd sie pokazywac Samochod poszedl w gore , felgi azevy na ktorych kupilem auto sluza teraz jako zimowe Zdjecia marne ale zima to ciagle ciemno :D Na blacie 3 "myliony" juz pyknely Jedyne co cieszy w zime to ..... A tak poza tym to felgi wystawione na sprzedaz , mysle jakie wyrwac na new sezon ale sam juz nie wiem Teraz wzielo mnie jeszcze na dekory w black piano wiec pewnie jeszcze to w najblizszym czasie sie zmieni Link do felg jakby ktos chcial : http://olx.pl/i2/oferta/felgi-abt-z-oponami-toyo-18-5-x-112-stan-idealny-a4-a6-a8-CID5-ID87k09.html#:d2ebbb60ef ---------------------------------- No to lecim z tematem dalej bo wiosna tuz tuz Przywiozlem dzisiaj tylny zderzak z eSki Poszedl juz do kolegi lakiernika . Przedni zostaje polift ale bedzie zespawany z dokladka . Naogladalem sie zdjec i mysle , ze nawet to razem bedzie wspolgrac co do progow tez juz jest pomysl Edytowane 7 Stycznia 2015 przez quattro_1991
zenekbrudny Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Apetyt rośnie w miarę jedzenia Z czasem założysz jeszcze zderzak przedni od Esy i progi
Kowi87 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 zaspawany polift robi robote, pomyśl o wnęce rejki jeszcze by ja wywalić
slavko87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) zaspawany polift robi robote, pomyśl o wnęce rejki jeszcze by ja wywalić robi robote ale majac tylny od eski to walic trzeba przedni z progami, body s4 jest bardzije napompowane a sam przedni zderzak obniza optycznie auto, z profilu tyl bedzie masywniesjzy a przod slaby takie moje zdanie Edytowane 11 Stycznia 2015 przez slavko87
Kowi87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 tylny od eski jest zbliżony do polifta z PDC, a progi to musuowo w każdej opcji jak dokładki pójdą w kolor czy do plastikmena
slavko87 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 (edytowane) tylny od eski jest zbliżony do polifta z PDC, a progi to musuowo w każdej opcji jak dokładki pójdą w kolor czy do plastikmena zblizony moze tak i krotszy, chodzi o ta czesc czolowa ale i tak bardziej napompowany. Moim zdanie polift pdc wygladzony i tak nie robi podjazdu do poilfta s4 p.s a tak wogole mam jeszcze progi Edytowane 11 Stycznia 2015 przez slavko87
quattro_1991 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Progi narazie zostaja zwykle ale bedzie to tak zrobione , ze czarne listwy beda nadal czarne a ten prog co jest ponizej czyli to zaokraglenie bedzie w kolorze nadwozia . Czyli czarne listwy nie beda zlane z czarnym do konca tylko beda na tle zielonego tak jak tylni dyfuzor na tle zielonego zderzaka a przy zaspawanym przodzie kratki przez srodek tez na tle zielonego i wszystkie jakby to powiedziec czarne wstawki beda na jednej wysokosci . Kolega ma w a3 zespawane zderzaki i tak wlasnie ma zrobione progi i spoko to wyglada . Namieszalwm , ale moze wiecie o co mi chodzi
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zwyczajnie listw gumowych nie dajesz w kolor
quattro_1991 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) Tak listwy czarne ale prog auta w kolor bo jest czarny @@@ Czarne pianino Tego niemca co wymyslil mocowanie dekorow , szczegolnie tych w desce ( super spinki o.O ) to powinni ..... Kurier przywiozl dzisiaj dokladke zderzaka bo moja juz wytyrana wiec teraz trzeba plastikmeena poszukac zeby to jakos fajnie polaczyl Edytowane 15 Stycznia 2015 przez quattro_1991
OficeR Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak ściągałeś te spinki w desce? Ja je w boczkach przekręcałem i schodziły bardzo ładnie. Nie wiem czy tam w desce jest miejsce aby złapać je jakimiś małymi kombinerkami i przekręcić bo w paluchy to się trochę wrzynają Wrzucaj dekory na auto i dawaj foty
quattro_1991 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 W drzwiach sa spoko bo maja te wypusty to idzie wlasnie rekami odkrecic jak zakretke a w desce sa plasciutkie i juz nie ma za co chwycic srubokretem sie sporo bawilem zeby je wyciagnac . 4 elementy wczoraj okleilem , na dzisiaj zostaly 2 ale z drzwi takze juz na luzie no i trzeba to jeszcze pozakladac moze jutro za dnia uda sie zrobic zdjecie to pokaze
Kowi87 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ja przy wymianie konsoli usunałem ten środkowy bolec, dekory teraz łątwiej bez demolki auta zdemontować
quattro_1991 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ja nie demolowalem konsoli , tylko schowek i kieszen pod kiera , srodkowy bolec jakos wyszedl
Kowi87 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 to aż dziwne bo trzyma jak wściekły, chociaż co dekor to inna zawleczka z tyłu, ja miałem taką okrągłą, tak wiec szarpanie by tylko spowodowało złamanie dekoru
quattro_1991 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2015 Uwierz , ze trzymala jak wsciekla . Srubokret plaski owiniety zeby nie porysowac nic i od spodu wantowalem do gory az wyskoczylo lepsze to niz rozbierac caly tunel . Po zalozeniu przylega idealnie nic nie odstaje ni sie nie klepie
chudy30 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Opublikowano 22 Stycznia 2015 piękne te twoje audi a środek jeszcze lepszy
quattro_1991 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) Czas na wymiane oliwki Jezdze na mobilu 10 / 40 bo poprzedni wlasciciel tez na takim latal i tak sie zastanawiam bo widze ,ze niektorzy zalewaja 5/40 . Nie wiem czy jest sens zmieniac na taki olej? Czy moze dalej 10/40 ale moze jakis lepszy np motula ? Co doradzacie ? Edytowane 27 Stycznia 2015 przez quattro_1991
chudy30 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 ten twój tak zwany mit to gdzie jak coś olej ginie
Rekomendowane odpowiedzi