Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF/AWX] Max prędkość ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja swoim AWX 220km/h łapię nawet nad trochę.

+1 zgadzam się z tobą , u mnie to samo , tym bardziej że mam 170 kucy :naughty:

to ładnego masz szatana,ja zamykam licznik na skrzyni HCK :whistling: oponki 235/40/18

wiem wiem , ty dopiero masz szatana :decayed:

Opublikowano

Hmm, co do Vmax AVF, jest to normalne że moim avantem jechałem 230km/h z oponami 235/45/17 ? Czy może to świadczyć że mam jakiegoś virusa, parę osób już mi powiedziało że te auto jakoś dziwnie dobrze jeździ .

Opublikowano

silnik silnikowi nie rowny ;) na chamowni sprawdz ile fabryka mu dala czasem roznice sa 15km a podobno i wiecej

Opublikowano

220km/h na A1 na kapciach 225/45/17 :wink:

Opublikowano

ja mam AWX sedan po programie

do 220km/h idzie bez problemu, max jedzie 230km/h i więcej nie pójdzie bo ni ma obrotów, z tymże od 220 do 230 to trzeba troche poczekać.

Aha prędkości są podane licznikowe a nie GPS koła 225/45/17

Opublikowano

Przed programem leciałem max 210km/h, po programie 230km/h dobije ( więcej nie czekałem) ale to na równej drodze i z tym że koła mam póki co ori 195/65 R15

Opublikowano

Licznikowe 235km/h opony 225/45R17, nie musiałem długo czekać na takie wskazanie prędkościomierza:) silnik jak w podpisie, skrzynkę mam HCG i naped Q

Opublikowano

Opony 235/40 17' Na A4 z 3 osobami 200km/h 4 tys obrotów :a4fan:

Opublikowano
Jak bedziesz miał szerokiego kapcia typu 235 i wyżej to ciężko. Ja mam AVF 6 biegów i jechałem 200 na kapciach 235/45/17 lecz zabrakło drogi to może bym go bujnął pod te 220 :naughty: bo obrotów jeszcze troche było :decayed:

ja u siebie na takim kapciu 235x45x17 AVF skrzynia 6 wycisnąłem 240km/h

Opublikowano

E tam ja na niemcy do roboty gnam to 230 lece do 240 mi doszedł przed softem a teraz nie wiem bede testował na 19fele 235laczek na 35 mam nagranie jak by nie wierzył ktoś

Opublikowano
Ja swoim AWX 220km/h łapię nawet nad trochę.

+1 zgadzam się z tobą , u mnie to samo , tym bardziej że mam 170 kucy :naughty:

to ładnego masz szatana,ja zamykam licznik na skrzyni HCK :whistling: oponki 235/40/18

wiem wiem , ty dopiero masz szatana :decayed:

Po programie w niedziele leciałem 230km/h na liczniku. Opony R16 205/55. Na GPS jakieś 221. Obroty 4500, do czerwonej kreski i dalej stop. Z tym że po wirusie o niebo szybciej przyspiesza.

Opublikowano

Ja u siebie na kapciu 225x40R18 AVF skrzynia 6 wycisnąłem 230km/h

Opublikowano

To ja A4 B5 1.9 tdi 110 leciałem chwilowo 220 km/h a według gps jakieś 214 km/h. Nigdy tak nie jeżdżę, bo szkoda silnika, byłem ciekaw ile poleci :)

Opublikowano

U mnie na kapciu 225/45/17 AWX 5biegowy przed programem z walniętym przepływomierzem i cieknącą pompą paliwa przy mocy 115 KM 220 wydusiłem, Po naprawieniu tamtych rzeczy odzyskałem serie te 130 KM i zawirusowałem narazie na 152 KM to teraz te 235 km/h łapie ale to nie o to chodzi tylko o przyspieszenie :decayed:

Opublikowano

U mnie AVF na kapciach 225/45/17 leci 220 :) do 200 dość dobrze sobie radzi :) a poźniej wiadomo jest gorzej. Porównując do poprzednich opon 205 czuć większe opory toczenie przy przyśpieszaniu od 100 do 200 :wink:

Opublikowano

HCK sandał 235/40r18

DAN_7940.jpg

Opublikowano

O proszę szafa full i jeszcze ma czas zdjęcia robić. ?

Opublikowano

można by może i szybciej ale diesel to nie wyścigówka :decayed:

Opublikowano

Czyli dostaniesz zdjęcie z fotoradaru na lawecie. ☺