HiRide Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 _________________________________________________ powinna sie swiecic klamka z drzwi wejsciowych do domu a nie do auta j**any dobry tekst, nad tym jeszcze Audi nie pomyślało, zrób patent na to i sprzedaj jakiemuś koncernowi pospawam klamke w ksztalcie logo Audi :>[br]Dopisany: 30 Grudzień 2008, 12:06_________________________________________________ HiRide fis nie wypluwa błędów oświetlenia wew kabiny to dziwne bo wszystkie zarowki swieca zadna nie spalona a jak wciskam "check" to wywala dwa razy spalona zarowke-najpierw duza zarowka a potem mala przekreslona (albo na odwrot)
HiRide Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 a sprawdzałeś oświetlenie tablicy ? hymm dzis sprawdze.Ale czy wtedy nie byloby pojedynczego pikniecia po przekreceniu kluczyka?
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 No i pozamiatane! 10 min roboty. dla AUDI za klik klik nawet takie specjalne prowadzenie dla kabelów jest :> Dziurki przewiercone i teraz jest LUX Diody święcą jak by były tam od nowości
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 No i pozamiatane! 10 min roboty. dla AUDI za klik klik nawet takie specjalne prowadzenie dla kabelów jest :> Dziurki przewiercone i teraz jest LUX Diody święcą jak by były tam od nowości wklejaj fotke
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie wkleje bo z wklejaniem to jest tu patologia jak cholera :gwizdanie: Cuber były juz gdzieś powklejane fotki jak to wygląda (o mam dzieki za fotki Malik) na przedostatnim zdjęciu widać jak oświetla konsole http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html
Młody Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie wkleje bo z wklejaniem to jest tu patologia jak cholera :gwizdanie: Cuber były juz gdzieś powklejane fotki jak to wygląda (o mam dzieki za fotki Malik) na przedostatnim zdjęciu widać jak oświetla konsole http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html Ha ha dobre Jak to wygląda u Malik-a no Malik super :good:
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie wkleje bo z wklejaniem to jest tu patologia jak cholera :gwizdanie: Cuber były juz gdzieś powklejane fotki jak to wygląda (o mam dzieki za fotki Malik) na przedostatnim zdjęciu widać jak oświetla konsole http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_instalacja_kierownicy_od_audi_r8tt-t30102.0.html chciałem byś swoje wkleił ps. wiem jak to wygląda heheheh
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Domyślam sie ze wiecie jak to wygląda ale chciałeś foto to dostałeś hehe :polew:
bobusiek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 carnivore1 wyczytałem jakiś czas temu na naszym forum tylko nie pamiętam gdzie, że można przełożyć diody z lampki od B5 do B6 Ja wiem gdzie to przeczytałeś http://www.a4-klub.pl/smf/b6_all_montaz_podswietlanych_kratek_nawiewow_element_pakietu_oswietlenie-t20727.0.html a co do układu świecącego to jest on dostępny osobno w ASO i kosztuje po rabacie ~40 zł blende lampki też można zmienić ~70zł lub przewiercić... kolego a mógłbyś zobaczyć w Etce co to jest za element z numerem 9 i jaki ma numer katalogowy bo zastanawiam się czy samemu wiercić otwory na diody czy kupić ten gotowy element
Cuber Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 bobusiek , wierć otwory , bardzo prosta czynność szkoda kasyna nowy element :gwizdanie:
bobusiek Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Może i masz racje co samemu zrezane to większa satysfakcja :drool: :drool: :drool:
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Wierć otwory, są tam miejsca zaznaczone bo audi myśli o takich majstrach jak my No ja niestety rabatu nie mam w ASO i płaciłem 49,97zł ale ogólnie kasa warta tego bajeru
bobusiek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Już diody zamówione w skodzie ale będą dopiero za rok
kokos Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 a ile sobie skoda za to liczy? np.kosz do rns-e w skodzie ~ 50 zeta
boberek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 bobusiek , wierć otwory , bardzo prosta czynność szkoda kasyna nowy element :gwizdanie: dokładnie tylko pyk pyk i juz szkoda 70 zł na ten plastik w ASO bo i tak nikt tego nie zobaczy ;P
FAFAL Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 A ja nie mam miejsca na diody bo mam taką lampke Mogę coś z tym zrobić - wymienić ją na inną???
bobusiek Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 a ile sobie skoda za to liczy? np.kosz do rns-e w skodzie ~ 50 zeta szczerze Ci powiem że zamówiłem z odbiorem na 5 styczeń ale zapomniałem zapytać ile kosztuje, myślę że nie więcej niż w ASO
kokos Opublikowano 31 Grudnia 2008 Opublikowano 31 Grudnia 2008 kokos155 chyba Ci 1 w cenie uciekła nic mi nie ucieklo,dzwonilem do AUDI-AUTOVIVA-170 ZETA, a w SKODZIE-AUTOWIMAR POWIEDZIELI MI~50 ZETA,serio,pytalem goscia dwa razy czy sie nie pomylil
Rekomendowane odpowiedzi