szymeniu Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 Wreszcie rzuciłem okiem na żywo Mijaliśmy się dzisiaj w Sulejowie. Świetnie wygląda No leciałem na powrocie tamtędy. Fajna droga gdyby tylko niech ten j**any Radom. Zawody w Ułężu super, sporo znajomych było kilka dobrych maszyn. Było na co popatrzeć
krzysiekvtec Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Pewnie mam filmik z twoim przelotem i zdjecia ale nie wiem ktory to twoj :-) Nissan GTR 1/4 mili:
szymeniu Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Pewnie mam filmik z twoim przelotem i zdjecia ale nie wiem ktory to twoj :-) Nissan GTR 1/4 mili: Witam Kolego. Mój to ten DW 126XA grafitowa felga Ledy itp. Stałem obok RS6 i GTRa oklejonego Sportmile. Generalnie tam gdzie takie 5 tłustych furek
krzysiekvtec Opublikowano 5 Października 2014 Opublikowano 5 Października 2014 stałeś a nas tam nie wpuszczali szukalem cie zebys gdzieś wyjechał i mnie tam zabrał z nerwów sie zawinąłem.. TO TWOJE CHYBA
szymeniu Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 stałeś a nas tam nie wpuszczali szukalem cie zebys gdzieś wyjechał i mnie tam zabrał z nerwów sie zawinąłem.. TO TWOJE CHYBA No dzięki wielkie, rzeczywiście to mój delikatny przejazd na mokrym Już po rezaniu. Auto na wylocie
Cineksik Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Już po rezaniu. Auto na wylocie ???
szymeniu Opublikowano 11 Października 2014 Autor Opublikowano 11 Października 2014 Już po rezaniu. Auto na wylocie ??? Klient się trafił a tak na serio to ten koleś od S6 właśnie ją oddaje innemu i dzwonił czy bym mu polifta nie opchnął
Dygu Opublikowano 14 Października 2014 Opublikowano 14 Października 2014 Szymeniu, pytanie: jaki rabat zaoferowali Ci na RS6 w salonie i w którym?? Daj znać znam takie sposoby, że będziesz mógł zaoszczędzić trochę $
wojtas-audi Opublikowano 15 Października 2014 Opublikowano 15 Października 2014 We Wrocku Grzegorz chyba tez ogarnia dobry rabat
peelos Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Czasem zajrzę tutaj z ciekawości i muszę zapytać, czy w oczekiwaniu na nową RS6 nie myślałeś Szymku o czymś egzotycznym, co nie niszczy budżetu jak inne europejskie top cary (więc może na czas oczekiwania jak znalazł - mam na myśli https://www.youtube.com/watch?v=MWMjR3r-nsI#t=1401 - Dodge challenger hellcat 60k USD za 707 koni na papierze wygląda ok, z wykonaniem pewnie też coraz lepiej u jankesów Nie mam natomiast pojęcia jak z dalszym modzeniem itp.. Uszanowanie
peacenotwar Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 (edytowane) Hellcat interesująca sprawa. Wzięli go ostatnio na hamownię i wypluł 670 kucy. Mówią, że na kołach, co byłoby przekocurem Edytowane 18 Października 2014 przez peacenotwar
peter22 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 nie mydlić Szymkowi oczu rs lift najlepszy wybór
szymeniu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 Na zimę się nie nada kompletnie. Natomiast RSa będę chciał odebrać w lutym/marcu tak żeby go zimą nie tyrać. Na razie nie inwestuje w żadne inne auto tylko RS6, chociaż mam jeszcze dzień testów GT3 i TurboS, ale tak jak pisałem wcześniej nawet jakby mi coś strzeliło do głowy to i tak będzie to VAG
griga-st Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 to i tak będzie to VAGPanamerka tez w sumie z VAG-a No i spoiler z batmobila:) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=17ziPfk7lTY Jedyny minus to ciaśniej jak rs. Ciężko baka puścić na dalekich trasach :b
majkel20 Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Ja Cię kręcę, widzę że tutaj decyzja zmienia się z dnia na dzień Jak kupiłeś GTRa to pisałeś że na 2 lata (czy jakoś tak) masz zabawkę, a tu jednak powrót do RS6? Cieszę się, bo żałowałem że jednak wziąłeś GTRa zamiast RSa
szymeniu Opublikowano 19 Października 2014 Autor Opublikowano 19 Października 2014 to i tak będzie to VAGPanamerka tez w sumie z VAG-a No i spoiler z batmobila:)http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=17ziPfk7lTY Jedyny minus to ciaśniej jak rs. Ciężko baka puścić na dalekich trasach :b Techologicznie RS6 lift z matrixem, NV i Audi Connect bije na ryj wszystko. Widziałem macałem jest meeega. Audi zrobiło kolejny krok
griga-st Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Audi zrobiło kolejny krok Zrobili czystkę w Ingolstadt. Projektowanie przenieśli do Hiszpanii
T-żółw Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 GT3 i TurboS kurczę, jak bym miał taki wybór to raczej na RS6 bym nie patrzył kupił bym superba kombi i GT3 lub TurboS.
simon__75 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Zmiany zdecydowanie NA PLUS GTRa na zywo nie widziałem ale mam nadzieje RSa zobaczyc - chociaz na drodze
Rekomendowane odpowiedzi