tropico Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 A5 3.0 TDI Quattro S-line Z ciekawszych rzeczy to: kolor Avus pakiet S-line nagłośnienie Bang & Olufsen Audi Drive Select alcantara servotronic Alu 18" pakiet oświetlenie el. fotele nawigacja Audi parking system plus el. roleta tylnej szyby
Piechol Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 no nie powiem, ładna jak dla mnie to szkoda tylko, że nie jest czarna i manual
Flyer Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Coz, sliczne auto, zazdroszczem Bedzie Twoje, czy w rodzinie?
Reggi Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Pozazdrościć.. Tylko kolor jakiś taki ...
Flyer Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 Kolorek ma wypasie, przynajmniej nie oklepany
Nowak_zg Opublikowano 7 Września 2008 Opublikowano 7 Września 2008 piekna.... ta a5 silnik sluszny ( jeszcze tylko chip ) wnetrze piekne buda piekna szkoda tylko ze ta 18" taka mala w tej budzie jakies plany juz sa co do a5 ? ..... tylko jedna rzecz mnie razi .... zderzak w tej a4 b6
tropico Opublikowano 7 Września 2008 Autor Opublikowano 7 Września 2008 cóż autko niestety nie moje - w rodzinie, choć ostatnio to ja jestem jego głównym użytkownikiem , co do koloru, to bardzo fajny gdyż rzadko spotykany no i brudu na nim nie widać, choć gdybym to ja wybierał brałbym biały na alu 20" 7 ramiennych chipa auto raczej nie będzie miało... osiągi co by nie mówić więcej niż zadowalające, w trasie ciężko znaleźć godnego rywala a jeżeli chodzi o zderzak w B6 to cóż zdaję sobie sprawę, że nie każdemu musi się on podobać, ma on swój urok, na żywo prezentuje się lepiej
audia4s4 Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Kapitalna :kox: Marzy mnie się taka furmanka
Iverson Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 piękna coupejka to jest to czego brakowało Audi
letallec Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Co można powiedzieć o A5 :kox: Wpadnij na spota warszawskiego, bo z opisu widze ze W-wa jest w Twoim zasięgu.
Tobi_one Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 u mnie tez w rodzinie jest A5 i musze przyznac ze jest to za***iste coupe i tak jak kolega w trasie ciezko znalesc godnego rywala...przynajmniej na Polskich drogach... zeby sie dobrze sprawowala
Tomeks Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 "...i nic wiecej mi nie trzeba..." taka bedzie nastepna,ale w bialym kolorze PS.A5-ki powinny byc w dziale B8-ek,przeciez to A4-B8,tyle ze coupe.
alvaro Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Nie no daje radę za pare par lat...
Gość mmcv Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 :good: :good: brzydal :wink4: :wink4: :wink4:
Rekomendowane odpowiedzi