jurekm43 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 witam czy po wymianie wahacza dolnego - tzw. banana trzeba ustawiać zbierzność
ryba85 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 ja wymieniałem wszystkie wachacze i nie ustawiałem zbierznosci.dopiero po wymianie koncówek drazków.nie którzy twierdza ze trzeba ustawiac.ja mysle ze nie trzeba ale mozna dla swietego spokoju.
tomek_vw Opublikowano 29 Czerwca 2014 Opublikowano 29 Czerwca 2014 każda ingerencja w zawieszenie powinna kończyć się kontrolą geometrii pomimo tego ze niby masz punkty stałe nieregulowane w wahaczu ale samo wypracowanie gumy wystarczy żeby przestawić. Poza tym kontrola geometrii kosztuje około 35zł a opony troszkę więcej
szybki34 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 witamczy po wymianie wahacza dolnego - tzw. banana trzeba ustawiać zbierzność Nie trzeba.
scoobidoo25 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pozwólcie że dołącze się do tematu bo właśnie mam do wymiany tzw. banany w swoim A4 b5 w kombii i możecie mi polecić coś ciekawego a nie jakieś badziewie jakiego pełno
vp-tdi Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Pozwólcie że dołącze się do tematu bo właśnie mam do wymiany tzw. banany w swoim A4 b5 w kombii i możecie mi polecić coś ciekawego a nie jakieś badziewie jakiego pełno albo ori uzywane ze sztywnymi sworzniami albo nowe i minimum ms (mastersport) tańszych bym nie zakładał ale nie ze wgledu ,że lipa bo wczoraj nawet w hinolu przecietym na poł sworzen miał teflonową podkładke i gosci gada mi ,że( 35tys na nim zrobił to sporo . dał za niego 60zł) ,i jak bym wymieniał samemu to bym taki kupił za taką kase sie opłaca .ale jak masz dać komuś do wymiany lepiej dołożyć i kupić lepszego tu znalazlem najtanszy : http://allegro.pl/wahacz-dolny-tylny-prawy-audi-a4-a6-passat-b5-srub-i4466928306.html troche drogo ,u nas w hutrowni 90zl zawołali ,też drogo . to moze lepiej szukac używki w dobrym stanie ,na sztywnym sworzniu jakes 20 tys km zrobisz. i ceny uzywek to 30-50zl hinol http://allegro.pl/wahacz-dolny-tyl-lewy-vw-passat-b5-audi-a4-a6-hd-i4418474101.html
scoobidoo25 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dzięki, myślę że skuszę się raczej na ten mastersport
vp-tdi Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 zapytaj tu na forum dzik a lub innego .byc moze ma taniej
dzik Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 ja z konieczności będę handlował MSem ale klienta będę informował że się pod tym nie podpiszę to jego wybór:) Boje się myśleć ile km zrobi klient na MSie:)
vp-tdi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 ja z konieczności będę handlował MSem ale klienta będę informował że się pod tym nie podpiszę to jego wybór:) Boje się myśleć ile km zrobi klient na MSie:) to uważasz ,że ms to shit ? wielu na tym jezdzi i nie nażeka....
vp-tdi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Niektórzy chwala te wahacze chyba za krótko ,żeby chwalić te wahacze ,bo wielo wahacza od nie dawna produkują z tej firmy .a pół roku to i hinole wytzymują
jacek70 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Tylko nie chinole. Są inne w przystępnej cenie. Co do ustawiania to nic nie ustawiasz przy wymianie wahaczy. Ustawia się po wymianie końcówek kierowniczych.
scoobidoo25 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Czyli w te MS-y lepiej się nie pchać???
vp-tdi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Czyli w te MS-y lepiej się nie pchać??? ja sobie założyłem i nie nażekam po 8 tys km dalej wszystko sztywne a lekko u mnie nie mają na wiochach. jedynie dolne mam trw i lmo ale to jeszcze fabryczne i jak padną pewnie też bede szukał coś w tej jakosci .górne to obojetne ,jak mają paśc to padną czy to ms czy inne w tej cenie. tyle ,że górne wymienić to banał z dolnymi nie raz sie upociłem ,szczególnie z bananami. dlatego jak wkładac na dól to tylko coś bardzo dobrej jakosci i trwałosci.
VTG Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Polecam Kamokę, zakładam ją od ponad roku. Jak za te pieniądze jest dobrze wykonana.
vp-tdi Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Polecam Kamokę, zakładam ją od ponad roku. Jak za te pieniądze jest dobrze wykonana. bez sensu ,pisałem wyżej ,że rok to za mało żeby chwalić ,tyle to każde tanie wytrzymają , za 3lata jak napiszesz że kamoka są ok to przyznam racje
Rekomendowane odpowiedzi