Opublikowano 28 Kwietnia 201016 l Witam! Ja również mogę polecić pana Marcina! Szybki kontakt, ustalenie adresu, przesyłki i towar u mnie! Dzięki serdeczne! Pozdrawiam
Opublikowano 29 Kwietnia 201016 l Do dzika najlepiej dzwonic albo na gg. chlopak zalatany okrutnie jest. Ja moge tylko powiedziec, ze zrobil mi rewelacyjne ceny na części (rozrząd, uszczelki, paski, łozyska i in.)
Opublikowano 5 Maja 201016 l I ja kolejny raz jestem zadowolony z cen jak i obsługi Marcina. Rozrząd w cenie niższej niż najniższa na allegro
Opublikowano 5 Maja 201016 l Ja też dzisiaj zamówiłem u dzika kompletny rozrząd z pompą wody,olej Motulka,filtr oleju Manna,kabinowy,uszczelka pokrywy zaworów i miski olejowej,płyn do płukania Liqui Moly.W porównaniu ze sklepem z mojej okolicy[Mława]zaoszczędziłem około 100zł.łącznie z przesyłką.To są moje pierwsze zakupy u Marcina i na pewno nie ostatnie.
Opublikowano 12 Maja 201016 l polecam przesyłka expresowa zamówiony olej 2 banieczki przyszły szybciutko a towar super
Opublikowano 18 Maja 201016 l Autor dziękuję Panowie za pozytywy, uderzac proszę do mnie telefonicznie a gwarantuje postarac się Wam zrobic takie ceny na oliwy lub części że nie pożałujecie
Opublikowano 27 Maja 201016 l Dzięki wielkie kolego za paczuczke !!!! Dotarła bardzo szybko POLECAM KOLEGE !!
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Witam, ja potrzebuję rozrząd do A4 2.5tdi AKE 132kw, tyko najpotrzebniejsze rzeczy możesz to załatwić. Proszę o info z ofertą. Pozdr Jaro
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Witam, ja potrzebuję rozrząd do A4 2.5tdi AKE 132kw, tyko najpotrzebniejsze rzeczy możesz to załatwić. Proszę o info z ofertą. Pozdr Jaro dzik na pewno załatwi ale piszcie do chopa na gg lub GSM.
Opublikowano 8 Czerwca 201016 l wlasnie otrzymalem przesylke olej Motul 6100 + filtr Manna oleju + filtr Manna paliwa wszystko taniej niz w innych sklepach, w ktorych wczesniej kupowalem
Opublikowano 9 Czerwca 201016 l Dzięki za ekspresową przesyłkę, poniedziałek zamówione, wtorek dostarczone, środa wymienione, MOTUL jest THE BEST jeszcze raz dzięki pozdrawiam
Opublikowano 10 Czerwca 201016 l Dzięki dzik Paczka szybka, kontakt elegancki. Towar świeżutki Polecam
Opublikowano 15 Czerwca 201016 l Marcinek jak zwykle spisał się na medal. Brałem hamulce, przeguby, filtry, oleje. Bardzo dobra cena, szybka wysyłka, kontakt niemal 24h/dobę. Szczerze polecam człowieka! monti
Opublikowano 17 Czerwca 201016 l Witam. Nadszedł czas wymiany oliwy i chciałbym sie poradzić jaki będzie najbardziej odpowiedni olej z palety Motula. Do tej pory był Mobil 1 10W40. Przebieg 260tyś, około 5tyś km temu regeneracja turbiny. Czy polecasz Motul 6100+ 10W40 czy może jakiś inny wariant?