Opublikowano 3 Marca 201511 l Dzik nie mozesz byc na urlopie musisz wyslac mi tarcze Zimmermann coat Z i klocki ferodo premier tyl i przod. Najlepiej jakbys wyslal jeszcze dzisiaj podalem Ci dane na priv. Musze ten sprzet miec do 15 marca w anglii
Opublikowano 4 Marca 201511 l Autor Grzesiek obiecuje że będzie tylko lepiej. a to nie tylko moja zasługa a całego zespołu. Już niedługo pozamiatamy na pierwszy ogień będzie ferodo i zimmermann + textar
Opublikowano 7 Marca 201511 l ponad 5 lat współpracy części doszły jak zwykle ekspresowo niedługo kolejne zamówienie będę składał :]
Opublikowano 10 Marca 201511 l Witam! Potrzebuję na cito zestaw sztywnego koło zamachowego + sprzęgło tzw zestaw od valeo KIT 4P do vw polo 6N 1996r. silnik 1.9D AEF dokładnie coś takiego: http://allegro.pl/ko...5149885109.html ile coś takiego z przesyłką?
Opublikowano 14 Marca 201511 l Dzieki za eco-nergy i filtr. ceny jak zwykle najlepsze i fachowa obsluga!
Opublikowano 15 Marca 201511 l To i ja dołączyłem do grona zadowolonych klientów Po pierwsze: EXPRES Po drugie i najważniejsze: Grosza zostało na samym rozrządzie 130pln Dzieki i pozdrawiam. Od dziś tylko u Ciebie kupuje.
Opublikowano 15 Marca 201511 l Witam ile za kompletny rozrząd (nowy typ) + osprzet do 1.9 AVF (2002r) jak trzeba vin to podeślę na pw
Opublikowano 16 Marca 201511 l Polecam kolegę dzika wszystko ok dobre ceny super jakość :-D już druga paczuszka przyszła wszystko zamontowane śmiga aż miło. :-D super kontakt i doradztwo. POLECAM :-) Polecam kolegę dzika wszystko ok dobre ceny super jakość :-D już druga paczuszka przyszła wszystko zamontowane śmiga aż miło. :-D super kontakt i doradztwo. POLECAM :-)
Opublikowano 17 Marca 201511 l Marcinie potrzebuję do swojego auta: Motul Specific 5w40 5L 505.01 Filtr oleju Mann Filtr powietrza Mann Filtr kabinowy (zwykły) Mann Jaka cena za wszystko?
Opublikowano 18 Marca 201511 l A więc poproszę tak: 2 X OZ 288 plus klocki Ferodo przód, 2 X OZ 255 plus klocki Ferodo tył, Lewa i prawa linkę ręcznego, tylko dobrą [emoji12] Podaj konto i ile przelać kabzy za wsio? Ewentualnie jak masz to dwa zestawy do regeneracji tylnych zacisków dorzucić do wszystkiego. Edytowane 18 Marca 201511 l przez POWER-KRIS
Opublikowano 18 Marca 201511 l no cóż to już też rzucę parę słów od siebie u naszego dzikusa zaopatruję się już ładnych parę lat i naprawdę pełna profeska i wspaniałe podejście do tematu także życzę Panie jak najwięcej sukcesów
Opublikowano 18 Marca 201511 l Autor tego wzięło na wypominki , Krzysiek pochwal się lepiej co Ty sobie dziś wieczorkiem golnąłeś?
Opublikowano 19 Marca 201511 l Również brałem olej filtry płukankę i wsio doszło bardzo szybko, bez problemu dzik doradził jaki olej najlepiej zalać i dobrał filtry oraz płukankę do silnika polecam !