KrzysiekA4 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jaka cena za komplet wahaczy do b5 ?? febi lemforder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 wiadomosci poleciał, paki fruną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 POlecam Marcina po raz kolejny udany zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Prosze o cene wahaczy kpl na przod do s4 b5 2000r.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy1818 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam, potrzebuje do mojej besti (1.9 tdi avf 2002 rok) :-Motul Specific 505.01 5W40 syntetyk 5L, -filtr powietrza -filtr oleju -filtr kabina wszystko z mana. pzdr RESPEKT - mega szybki kontakt i jeszcze szybsza wysyłka - POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zrywka Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 witam po ile motul do mojego ajm'a? masz moze kpl. wahaczy Master Sport? Wysłane z Kambodży za pomocą butelki i drutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon51 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Czść, będziesz miał może sondę lambde do 2.0TDI BRD numer 03G906262M Taka z długim kablem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 niestety Szymon tej sondy brak na szybko 332zł brutto jeśli mógłbyś ze 2 tygodnie poczekać na dostawę z Niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon51 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 to była by ori czy zamiennik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ngk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon51 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 A może będziesz miał jeszcze przeguby wewnętrzne do tego samego auta? Auto jest w quattro a mi chodzi o przeguby wewnętrzne na przód Jaki będzie koszt wysyłki sondy do mnie? chciał bym wiedzieć jaki będzie całkowity koszt sondy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 kurier po wpłacie 18zł pobranie 20zł, do przegubów poproszę vin na pw i nieco cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Ile przwody do świec do mojego 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papols4 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Prosze o cene wahaczy kpl na przod do s4 b5 2000r.. Ponawiam pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdahu Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Witam,potrzebuje do Audi A4 B7 2005r 1.8t BFB 163KM-olej Motul Xcess 5W-40 5l-filtr oleju,-filtr paliwa,-filtr powietrza,-filtr kabinowyproszę o propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekst Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Siema, prosze o wycene:MOTUL 8100 x-Clean C3 5W40 komplet filtrow z mann koszt przesylki kurierskiej pobraniowej Bardzo zalezy mi na czasie. Auto to A4 B5 1.9tdi AFN 1996r przebieg okolo 280kkm. Mam nadzieje ze dobra oliwe wybralem. Do teraz auto jezdzilo na jakims półsyntetyku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaberiusz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 cześć, podaj cenę tarcz i klocków ferodo na przód do mojego autka. Hamulce seria 288 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Chaberiusz vin poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek4415 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam Potrzebuję dostępność i cenę zestawu sprzęgła LUK 600 0040 00. I pytanie czy będzie pasował do AVG/AFN? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 daj vin Piotr do czego to ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi