januaryy Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzisiaj otrzymałem zamówione filtry i olej. Wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco Polecam PS. Porównywałem ceny z innymi sklepami z filtrami ( ok 6 innych sklepów, większość z internetu) i tutaj jest bezkonkurencyjnie, nikt inny nie ma taniej a przynajmniej ja nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 w poniedziałek Panowie poodpisuje na Wasze zapytania :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Dzieki za olej z filtrami jak zawsze wszystko w najlepszym porządku.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 January Cyrkiel dziękuję za pozytywne słowa. Szerokości Panowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXPiotrekXx19 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 witam w jakiej cenie miał byś jakieś w miarę ok tarcze i klocki na przód. tarcze jakie aktualnie u mnie siedzą mają średnicę 280mm na zacisku lukas i klocki z czujnikami. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ja tez polecam cen tańszych nie znalazłem nigdzie Marcin dzieki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dziękuję Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papus Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 dzieki kolego jestes wielki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzg Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Witam jaka cena za kompletne sprzegło + dwumasa do a4 b8 2008 oraz jaka cena za sam dwu masa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal81 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Termostat do a4 b7 1.9 tdi 2005 potrzebny , mogę podjechać mieszkam niedaleko, takze bez wysylki:) rzuć cene firma wg Twego doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 szakal zapraszam po wahlera 29zł brutto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 marcin mialbys cos takiego wentylator chlodnicy i konwerter skrzyni biegow do a4 b8 3.0 tdi Q 2009r. WAUZZZ8K09A192970...MOTOR CCWA....skrzynia chyba KXS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon51 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam, jaka była by cena tylnego łożyska i piasty do audi a4 b7 2,0TDI (BRD) quattro w avancie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sentinell Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Siema. Ile by kosztowała dwumasa z sprzęgłem a4,b6 1,9tdi, 130, 6 bieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal81 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 (edytowane) wpadne, mam nadzieje, ze działa bo cena jakas taka niska Edytowane 26 Sierpnia 2014 przez szakal81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Szakal nosz kurna pomyłka 100netto będzie działać, do zobaczyska Krzysiek wentylator 390zł brutto NRF sprzęgło hydrokinetyczne tylko serwis - i tam jakieś 4k netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXik Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Marcin(dzik) napisalem CI pw mozesz odpisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal81 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Marcin do której godziny musisz zamówić , żeby przyjechało w tym samym dniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 to zależy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan11esprit Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Cześć. Potrzebowałbym nastepujące części do auta a4 b5 1.9 TDI 110 KM silnik AFN rok.prod. 1998 : - sprzęgiełko alternatora INA 535 0004 10 lub jego odpowiednik z SKF lub Rouville - napinacz paska wielorowkowego też z INA lub jakis inny dobry zamiennik - pasek wielorowkowy ( ten który napędza alternator) Contitechproszę o podanie ceny i koszty wysyłkiPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi