Ksawek Opublikowano 20 Lipca 2014 Opublikowano 20 Lipca 2014 Witam, Zastanawiam się w jaki sposób i gdzie mógłbym podnieść moc silnika 2.5 TDI. Chodzi mi o profesjonalny CHIP lub modyfikacje sprawdzone przez użytkowników. Obecnie 2.5 TDI AFB 150 KM ( zdrowy silnik, turbo etc. ) Tiptronic, Quattro. Najbardziej mi pasują specjaliści z dolnośląskiego lub ewentualnie mazowieckiego, najlepiej tacy, którzy posiadają hamownię dla quattro. Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi. Pozdrowienia!
pietrecki Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 EvoLution Motor Sport mogę polecić z czystym sercem 2 auta mi robił i nadal u niego serwisuje swojego turbognojownika:)
GOLI Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sorki, że odgrzewam kotleta ale z okazji wiosny zapragnąłem podnieść sobie moc w swoim AKE Quattro. Pytanko do bywalców DW, gdzie to zrobić, Ecu projekt, Jetronik czy może gdzie indziej? Ma ktoś doświadczenia z tymi firmami?
GOLI Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No własnie już kilka osób mi ich poleciło więc po niedzieli będę dzwonił
Aron21 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Sam jestem ciekawy czy już jest po zabiegu
GOLI Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 No niestety jeszcze nie, na razie jstem na wygnaniu (czyt.delegacja:P) jak się do nich doczłapię to na bank się tu pochwalę
emay Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 a czemu nikt do Jacka z evolution motorsport nie jeździ ??!!
GOLI Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 A któż to taki? Napisz coś więcej, nie jestem nastawiony na firmę tylko na dobry program, więc może i On da rade...
Wegor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 a jakie to koszta ? bo też mi mało juz ps.
Rekomendowane odpowiedzi