Pavetti Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie, jakich ramek? Wysłane przy użyciu Tapatalka
razk Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Panowie, jakich ramek? Wysłane przy użyciu Tapatalka Zobacz na poprzedniej stronie na zdjecie z otwartymi drzwimi
Nextpeace Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Teraz pytanie.. a co z lusterkiem ?
Chadury89 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Maniu ty nie masz czasem odwrotnie zalozonych tych zaslepek od spryskow ?
Maniu. Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Maniu ty nie masz czasem odwrotnie zalozonych tych zaslepek od spryskow ? Zaskoczę Cię, mam dwie lewe Mała pomyłka zaszła jak malowałem auto i tak już zostało, nie mam kiedy się wziąć za to a trochę razi.
Fenrir Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Może nie tyle co w japońcach co najczęściej coupe no i wiadomo cabrio. A tu nagle B5-tka bez ramek Hmm, może i masz rację. Mi po prostu chodziły po głowie Subaru, Mazda 323, i jakaś tam Honda była. A co do B5 to nawet z ramkami wieje w środku jak nad morzem a co dopiero bez ramek To można by równie dobrze bez dachu jeździć.
Maniu. Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jako że były skargi na brudny czołg, potraktowałem audice odpowiednią ilością śmietany I wpadła nowa kiera
rysiu2006 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tylko mi foto nie działa? mi hula
Maniu. Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Tylko mi foto nie działa? Łap na innym hoście
michu10 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 gdzie w Inowrocławiu jest taka myjnia ? czy sam pryskałeś pianą aktywna ?
Maniu. Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 gdzie w Inowrocławiu jest taka myjnia ? czy sam pryskałeś pianą aktywna ? Na Jacewskiej, z ronda toruńskiego zjeżdżasz w stronę Lidla i jedziesz prosto aż po prawej stronie będzie napis tam jest myjnia i parking, autoflash24, turbo piana za 2zł i tak autko wygląda
michu10 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 a to już wiem, widizałem jak to budowali, odwiedzę na świeta jak bede w CIN, dzieki za info
jacek00 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Piana lepsza niż z pianownicy Karchera
Fenrir Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Twój to jeszcze czyścioch. Ja parkuje wzdłuż drogi bo szanowne DPD nie zapewnia parkingu pracownikom, i tak wygląda auto po paru dniach: Dodam że auto czarne
misiek95 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Twój to jeszcze czyścioch. Ja parkuje wzdłuż drogi bo szanowne DPD nie zapewnia parkingu pracownikom, i tak wygląda auto po paru dniach: Dodam że auto czarne O kurde a myślałem że to mój jest brudny
Maniu. Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2015 Twój to jeszcze czyścioch. Ja parkuje wzdłuż drogi bo szanowne DPD nie zapewnia parkingu pracownikom, i tak wygląda auto po paru dniach: Dodam że auto czarne Aż szkoda myć, taki fajny efekt ostatnio było małe uszczelnienie v-ki, uszczelka drugiej miski itd no i wymiana oleju 5w40, niedługo też wpadną dekory w czarnym połysku
Fenrir Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 No ja wiem że szkoda, ale musiałem umyć bo przez szybę nawet lusterka nie widziałem, a gdyby nawet to w lusterku i tak nic bym nie zobaczył
Rekomendowane odpowiedzi