kaFFFar Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 ALe pieknie wyszedl , MEGA ! Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazior Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Naprawdę wyszło zacnie, teraz dokładka LCR zrobi robotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Dzięki panowie Trzeba jeszcze wszystko po swojemu spasować, no i mam dwie lewe zaślepki sprysków, a zamawiałem prawą Przerabiał ktoś temat nie załączającej się sprężarki klimy w przedlifcie po zapodaniu panelu po I lifcie, nadal z tym walczę, żadnego kumatego elektryka w okolicy...teraz szyby lekko parują, a co będzie zimą? No i załącza mi się drugi wentylator bez względu na temperaturę, bo cały czas trzyma 90C, błędów brak...czujnik do wymiany? Na klubowych ramkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Do czujnika przy chłodnicy nie pamiętam do ktorego kabla trzeba podać plus i tyle he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tylko plus, a przy panelu klimy nic nie trzeba grzebać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie nic sam przerabialem u siebie w poprzedniej audioli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Z zewnątrz bardzo ładnie ją wyprowadziłeś a jak tam środek ? oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Środek jest delikatnie mówiąc zajechany, seria przedlift i tak na razie zostanie. Licznik przedlift z fisem (po rozgrzaniu nic nie widać). Przez zimę plastiki, dekory, rączki itd. prysnę w black piano i założę kierę poliftową i tak zostanie przez jakiś czas, docelowo ma być konsola z polifta, najlepiej z navi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radimm Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 bardzo ładnie wygląda! obróć zaślepke spryskiwacza od strony pasażera, bo jest odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Plany co do srodka na plus, do konsoli poliftowej postaraj sie moze wcisnac RNS-E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadziorek Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Jak się nazywa twoja felga? Podoba mi sie w piz*uu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Felga to Audi Swing 18" z A8 D2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 ale koza panie fajnie wyglada, pasuja jej biale fele i znaczek aczkolwiek przydalby sie tu jakis doje**ny wzor felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nie ma sprawy, robimy zrzutę i będą jakieś grube rolki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Szacun za odratowanie fury. Było kiepsko ale teraz malina. Dywaj no przelot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 5 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Do przelotu kompletuję graty Quattro się bawiło w błotku...przyszedł dziadek mróz i auto jeździ brudne, ale w piątek będę miał więcej czasu to pójdzie do pucowania Środek jak widać do ogarnięcia, czekam na graty i przekładam kierę na liftową razem z kolumną, będzie scyzoryk i wyrezam centralny z pilota. Jak czas pozwoli to plastiki w środku pójdą w black piano. Byłem jeszcze ustawić światła na stacji diagnostycznej, żarniki za 150,-, przetwornice chińskie, tak kupiłem z autem...później się ogarnie bixa, ale wszystko na spokojnie Małe upalanie, jest Quattro, jest frajda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mi brakuje q w swojej i już nigdy nie kupię ośki! A przy dzisiejszej gołoledzi ośka spisuje się fatalnie, niby marne 90KM a zrywa przyczepnosc jak by miał trzykrotnosc tej stajni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 8 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 I prawidłowo, nigdy więcej ośki Teraz tylko czekam na zimę, żeby móc potrenować opanowanie Quattro Małe porównanie po zakupie i aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi