SID Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 wreszcie dzis przyszly mi nowe hamulce PORSCHE 352x34 mm do mojej S4 2,7 bi :> co prawda zamontowalem 3 tyg temu do siebie inne BREMBO 365x34 mm ale czekalem na te obecne jak tylko bede mial czas (pazdziernik) dam relacje z zamontowania ich w aucie duzy plus iz pasuja na kazde felgi 18'' a moje obecne tylko na niektore 18'' jednoczesniej moze ktos obczajal temat malowania zaciskow pragne pomalowac odnowa zaciski hamulcowe na czerwono te ponizej zaciski sa aluminiowe - naklejki PORSCHE - gdzies w necie widzialem sklep jak piaskowac aby nie uszkodzic uszczelek, jak malowac i itp
Gość rob Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 zestaw teraz z hamowaniem nie będzie problemu
A3 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Kocur ten zestaw czekamy na testy drogowe
Norbi Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 SID mówił Ci już ktoś, że masz chorą psychę...?
SID Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 SID mówił Ci już ktoś, że masz chorą psychę...? nie bardziej niż twoja hamowac trzeba, Ty tez bys pomyslal o czym lepszym bo jesli masz serie heble to wiem co to znaczy :> dzis przymierzylem do seri S4 , tarcze STOPTECH 321 mm vs PORSCHE 352 mm
Norbi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Seria heble tylko do lansu po mieście to fakt, jazda torowa to masakra.
SID Opublikowano 16 Września 2008 Autor Opublikowano 16 Września 2008 Seria heble tylko do lansu po mieście to fakt, jazda torowa to masakra. jazda torowa ? stary seria nawet na droge nie daje rady 3 tyg temu jak jechalem do Wa-wy to nawet swoje Brembo z RS6 doprowadzilem do mocnej "purpury" i lekkiego bicia przy hamowaniu :> wczoraj zamowilem w ASO kierownice powietrza do tych hamulcow, mam nadzieje ze cos pomoze te z ECS powinny lepiej sie chlodzic ze wzgl na wiesze otwory wewnatrz tarczy
Norbi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Seria heble tylko do lansu po mieście to fakt, jazda torowa to masakra. jazda torowa ? stary seria nawet na droge nie daje rady 3 tyg temu jak jechalem do Wa-wy to nawet swoje Brembo z RS6 doprowadzilem do mocnej "purpury" i lekkiego bicia przy hamowaniu :> wczoraj zamowilem w ASO kierownice powietrza do tych hamulcow, mam nadzieje ze cos pomoze te z ECS powinny lepiej sie chlodzic ze wzgl na wiesze otwory wewnatrz tarczy Wszystko się zgadza, tylko miedzy naszymi autami jest ponad 100KM różnicy, a to już duża różnica...Wcale Ci się nie dziwię ,że inwestujesz w wieksze heble, ale zara zara przecież Ty się pozbywasz auta... zgadza się?
hornet Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Zestaw kox, pytanie czy zostawisz napis porsche
bintom Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Wszystko jest w nich olbrzymie cena też
Rekomendowane odpowiedzi