_Solar_ Opublikowano 17 Października 2010 Autor Opublikowano 17 Października 2010 ja chcem fisa i manetkę
arczi900819 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Jeszcze nie wiem ale chyba pójdzie w całości do sprzedania.
puertoss Opublikowano 24 Października 2010 Opublikowano 24 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany????????
mrogal Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles?
puertoss Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles? """"to dawaj do mnie :good:"""" rogal.... czy przypadkiem masz jakas rade na moja bolaczke z głośnikiem
mrogal Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles? """"to dawaj do mnie :good:"""" rogal.... czy przypadkiem masz jakas rade na moja bolaczke z głośnikiem nawet 4 rady,leza i sie walaja :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles? """"to dawaj do mnie :good:"""" rogal.... czy przypadkiem masz jakas rade na moja bolaczke z głośnikiem nawet 4 rady,leza i sie walaja :gwizdanie: uuuuuuuuuuuuuu........ a ja tu w niewiedzy zyje
mrogal Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles? """"to dawaj do mnie :good:"""" rogal.... czy przypadkiem masz jakas rade na moja bolaczke z głośnikiem nawet 4 rady,leza i sie walaja :gwizdanie: uuuuuuuuuuuuuu........ a ja tu w niewiedzy zyje tylko nie pier.dol ze masz bose
puertoss Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles? """"to dawaj do mnie :good:"""" rogal.... czy przypadkiem masz jakas rade na moja bolaczke z głośnikiem nawet 4 rady,leza i sie walaja :gwizdanie: uuuuuuuuuuuuuu........ a ja tu w niewiedzy zyje tylko nie pier.dol ze masz bose jakby Ci to powiedziec.... :gwizdanie: mam BOSE a co jest inny głosnik?? bo wole założyć narazie byle co a mój oddać do przewinięcia niz słuchać tego hyszhrryyymrrrszyyymmrry
mrogal Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Pany kiedy jakis sponatan planowany???????? byl tydzien temu, czemu nie byles? """"to dawaj do mnie :good:"""" rogal.... czy przypadkiem masz jakas rade na moja bolaczke z głośnikiem nawet 4 rady,leza i sie walaja :gwizdanie: uuuuuuuuuuuuuu........ a ja tu w niewiedzy zyje tylko nie pier.dol ze masz bose jakby Ci to powiedziec.... :gwizdanie: mam BOSE a co jest inny głosnik?? bo wole założyć narazie byle co a mój oddać do przewinięcia niz słuchać tego hyszhrryyymrrrszyyymmrry to jak nie chce Ci sie haszu sluchac to mam
puertoss Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 tro powiedz mi kiedy jestes czasowy? to moze by cos wydłubał w tej sprawie.... o ile reflektujesz.... :?: :!:
mrogal Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 tro powiedz mi kiedy jestes czasowy? to moze by cos wydłubał w tej sprawie.... o ile reflektujesz.... :?: :!: kiedy se tam chcesz, mozesz dzis
puertoss Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 mrogal a powiedz mi czy moze w chełmie jest jakas firma co regeneruje glosniki... czy moge tu o tym zapomniec?!
mrogal Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 mrogal a powiedz mi czy moze w chełmie jest jakas firma co regeneruje glosniki... czy moge tu o tym zapomniec?! Ty nie wiem... w lublinie macie klinike dzwieku czy jakis dobry ton nie pamietam. A w a6 jakie sa w bose glosniki? 13 czy 16cm?
puertoss Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 wlepki dotarły :naughty: prosze sie zglaszac z walizkami kasy w kolejności jak kto sobie bukował :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 28 Października 2010 Autor Opublikowano 28 Października 2010 a ile sie cenisz za jedna wlepę
rafalekx Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 a ile sie cenisz za jedna wlepę wcześniej zacznij spłacać długi a potem bierz się za kupowanie czegokolwiek
mrogal Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 a ile sie cenisz za jedna wlepę wcześniej zacznij spłacać długi a potem bierz się za kupowanie czegokolwiek j**any nie bój poradziłem solarowi zeby sprzedal nerke
arczi900819 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ja lepke bym wziął nawet dzisiaj bo będę w Chełmie po 12 do 16. dzwoń jak coś: 515244608 a jak nie to u solara zostawisz, ja już od niego odbiorę (będzie na nowe auto- rafalek przyklei nie? )
_Solar_ Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 on nie umie znowu będzie krzywo co ze starym sztruclem zrobiłeś
Rekomendowane odpowiedzi