Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Chełmskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cenowo :gwizdanie: ale z tysiaka pewnie :rolleyes:

daj mu !! rabat :decayed:
Opublikowano

ale mi deł ! :gwizdanie:

Opublikowano

ale mi deł ! :gwizdanie:

to najtaniej jak sie da :tongue4:

Opublikowano

Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział :decayed:

Opublikowano

Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział :decayed:

:jerk: :jerk: :jerk::wstydliwy:

:bag:

Opublikowano

o mię Ci chodzi czy jak? :mysli::naughty:

Opublikowano

No własnie o Ciebie :wink4: na lwowskiej sie mijalismy :decayed: jeszcze ronie Ci pokazywałem :tongue4:
Opublikowano

No własnie o Ciebie :wink4: na lwowskiej sie mijalismy :decayed: jeszcze ronie Ci pokazywałem :tongue4:

tez Ci pokazałem HIDziarzu :tongue4:

Opublikowano

odezwał sie kolejny HIDziarz :tongue4: a no ja nie przyuwazyłem jak mi ronie pokazywałes :gwizdanie:

Opublikowano

Puertoss, masz te lepy klubowe może? :gwizdanie:

a no mam :wink4::naughty:[br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:29_________________________________________________

odezwał sie kolejny HIDziarz :tongue4: a no ja nie przyuwazyłem jak mi ronie pokazywałes :gwizdanie:

tak patrzysz.. niżej siedzenie :tongue4:

Opublikowano

nizej juz sie nie da :angry::cool1:

aha :polew:

Opublikowano

Soooooolaaaaaaaaar.... sprawa jest :gwizdanie: Weź mi lepe od mr. puertoss'a :wink4: a my już się policzymy kiedyś :baseball::naughty: Jak będę w LC to się zgłoszę jakoś i zrobimy ustawkę :cool1: ewentualnie możesz mi puertoss dać "namber of fon" to sami zrobimy ustawkę :kox:

Opublikowano

Soooooolaaaaaaaaar.... sprawa jest :gwizdanie: Weź mi lepe od mr. puertoss'a :wink4: a my już się policzymy kiedyś :baseball::naughty: Jak będę w LC to się zgłoszę jakoś i zrobimy ustawkę :cool1: ewentualnie możesz mi puertoss dać "namber of fon" to sami zrobimy ustawkę :kox:

mój numer poszedl na PW

Opublikowano

Synek we mi sprawdz tam u siebie tylne lampiony po lifcie czy masz na stanie bo cosik mówiles ze tylko jedna sztuka :gwizdanie:

Opublikowano

Synek we mi sprawdz tam u siebie tylne lampiony po lifcie czy masz na stanie bo cosik mówiles ze tylko jedna sztuka :gwizdanie:

solar patrz i sie uwijaj :tongue4::polew: :> -------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169136.0;topicseen wstępnie je zaklepałem do później :naughty::kox:

Opublikowano

puertoss kiedy bedziesz w LC :decayed: bajere do Ciebie mam :kox::pali::decayed:

Opublikowano

puertoss kiedy bedziesz w LC :decayed: bajere do Ciebie mam :kox::pali::decayed:

dzisiaj wieczorkiem się kieruje ku wschodzącemu słońcu :wink4: :wink4: :wink4: nawiedze cie wibrą jak juz bede :decayed:

Opublikowano

łoki to przywiez cos dobrego lubelskiego :evil: