_Solar_ Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 cenowo :gwizdanie: ale z tysiaka pewnie daj mu !! rabat
mrogal Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 cenowo :gwizdanie: ale z tysiaka pewnie daj mu !! rabat ale mi deł ! :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 cenowo :gwizdanie: ale z tysiaka pewnie daj mu !! rabat ale mi deł ! :gwizdanie: to najtaniej jak sie da
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział :jerk:
puertoss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział o mię Ci chodzi czy jak?
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział o mię Ci chodzi czy jak? No własnie o Ciebie na lwowskiej sie mijalismy jeszcze ronie Ci pokazywałem
arczi900819 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Puertoss, masz te lepy klubowe może? :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Coś kolego zes sie na mnie dzis na miescinie patrzył jak byś mnie pierwszy raz widział o mię Ci chodzi czy jak? No własnie o Ciebie na lwowskiej sie mijalismy jeszcze ronie Ci pokazywałem tez Ci pokazałem HIDziarzu
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 odezwał sie kolejny HIDziarz a no ja nie przyuwazyłem jak mi ronie pokazywałes :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Puertoss, masz te lepy klubowe może? :gwizdanie: a no mam [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 22:29_________________________________________________ odezwał sie kolejny HIDziarz a no ja nie przyuwazyłem jak mi ronie pokazywałes :gwizdanie: tak patrzysz.. niżej siedzenie
arczi900819 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Soooooolaaaaaaaaar.... sprawa jest :gwizdanie: Weź mi lepe od mr. puertoss'a a my już się policzymy kiedyś Jak będę w LC to się zgłoszę jakoś i zrobimy ustawkę ewentualnie możesz mi puertoss dać "namber of fon" to sami zrobimy ustawkę
puertoss Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Soooooolaaaaaaaaar.... sprawa jest :gwizdanie: Weź mi lepe od mr. puertoss'a a my już się policzymy kiedyś Jak będę w LC to się zgłoszę jakoś i zrobimy ustawkę ewentualnie możesz mi puertoss dać "namber of fon" to sami zrobimy ustawkę mój numer poszedl na PW
_Solar_ Opublikowano 8 Listopada 2010 Autor Opublikowano 8 Listopada 2010 Synek we mi sprawdz tam u siebie tylne lampiony po lifcie czy masz na stanie bo cosik mówiles ze tylko jedna sztuka :gwizdanie:
puertoss Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Synek we mi sprawdz tam u siebie tylne lampiony po lifcie czy masz na stanie bo cosik mówiles ze tylko jedna sztuka :gwizdanie: solar patrz i sie uwijaj :> -------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=169136.0;topicseen wstępnie je zaklepałem do później
_Solar_ Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 puertoss kiedy bedziesz w LC bajere do Ciebie mam
puertoss Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 puertoss kiedy bedziesz w LC bajere do Ciebie mam dzisiaj wieczorkiem się kieruje ku wschodzącemu słońcu :wink4: nawiedze cie wibrą jak juz bede
_Solar_ Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 łoki to przywiez cos dobrego lubelskiego
Rekomendowane odpowiedzi