amaradaar Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 gdzie tam jak on atari chciał zakodować to co się dziwić
chopin Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 gdzie tam jak on atari chciał zakodować to co się dziwić wypraszam sobie , nie obrażaj mojej COMMODORE 64 :grin: Upartą masz bestie albo lubi ori sprzęt, gites Bigi , tak w ogóle dzięki za wsparcie oraz dla całego sztabu pracującego w moim pitstopie czyli DONIU i CWIARA dzięki Panowie :hi:
amaradaar Opublikowano 24 Lutego 2015 Opublikowano 24 Lutego 2015 no jo Pan Prezes pił piffko a chłopaki się umęczali nad tym szrotem
chopin Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Opublikowano 24 Lutego 2015 no jo Pan Prezes pił piffko a chłopaki się umęczali nad tym szrotem No już mieli my go puszczać do odry ale jednak ruszył :D
amaradaar Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Druga opcja to boszka ukochane niezastąpione narzędzie każdego mechaniora
chopin Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Opublikowano 2 Marca 2015 Druga opcja to boszka ukochane niezastąpione narzędzie każdego mechaniora mam i nie zawaham się go użyć
kaczunio81 Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia
chopin Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Opublikowano 15 Marca 2015 Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia Witaj dzięki i dawaj tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ no to działamy dalej w temacie przyszły dystanse na przód i tył od MAtiego - Mati dziękówka
slo Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 cześć chopin jeszcze mnie tu nie było niedługo zmolestuje Cię w sprawie TV w RNSe
damian111 Opublikowano 25 Marca 2015 Opublikowano 25 Marca 2015 Widziałem auto ostatnio na światłach we wrocku robi wrażenie
Wandej Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia Witaj dzięki i dawaj tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ no to działamy dalej w temacie przyszły dystanse na przód i tył od MAtiego - Mati dziękówka Miałem h&r i polecam. Brak jakichkolwiek problemów. Tylko nie dokręcaj ich wybitnie mocno żeby nie pękło alu
chopin Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 cześć chopin jeszcze mnie tu nie było niedługo zmolestuje Cię w sprawie TV w RNSe Ależ nie ma problemu ogarniemy Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia Witaj dzięki i dawaj tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ no to działamy dalej w temacie przyszły dystanse na przód i tył od MAtiego - Mati dziękówka Miałem h&r i polecam. Brak jakichkolwiek problemów. Tylko nie dokręcaj ich wybitnie mocno żeby nie pękło alu Dzięki za rade mój kompanie myślę że są optymalnie dokrecone
amaradaar Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 to gdzie je fotttto jak felunek siedzi
chopin Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) w końcu mam jakieś porządne zdjęcia z dobrego lustra a nie tylko z fona - sesyjka z Bukowiny najbardziej aktualne foty - dystanse dołożone i lato indżoj Edytowane 30 Marca 2015 przez chopin
niestandardowy Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 cześć chopin jeszcze mnie tu nie było niedługo zmolestuje Cię w sprawie TV w RNSe Ależ nie ma problemu ogarniemy Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia Witaj dzięki i dawaj tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ no to działamy dalej w temacie przyszły dystanse na przód i tył od MAtiego - Mati dziękówka Miałem h&r i polecam. Brak jakichkolwiek problemów. Tylko nie dokręcaj ich wybitnie mocno żeby nie pękło alu Dzięki za rade mój kompanie myślę że są optymalnie dokrecone Za te dokrecenie to ja recze glowa [emoji1]
Animal Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Dobre fotki coś czuję, że głosowanie do kalendarza na marzec będzie wyjątkowo zacięte
jozek726 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 a mi wisisz flaszkę, poszedłem po kluczyki bo chciałeś. Schodzę z 4 piętra a Ciebie nie ma
chopin Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 a mi wisisz flaszkę, poszedłem po kluczyki bo chciałeś. Schodzę z 4 piętra a Ciebie nie ma Daj adres , wyślę cześć chopin jeszcze mnie tu nie było niedługo zmolestuje Cię w sprawie TV w RNSe Ależ nie ma problemu ogarniemy Graty Chopin bardzo piękny furacz Jestem z lcy wiec dolecim do ciebie pozdrowienia Witaj dzięki i dawaj tutaj : http://a4-klub.pl/index.php?/topic/311880-bukowina-2015-wspolna-podroz-ogolnopolska-d/ no to działamy dalej w temacie przyszły dystanse na przód i tył od MAtiego - Mati dziękówka Miałem h&r i polecam. Brak jakichkolwiek problemów. Tylko nie dokręcaj ich wybitnie mocno żeby nie pękło alu Dzięki za rade mój kompanie myślę że są optymalnie dokrecone Za te dokrecenie to ja recze glowa [emoji1] Marcino flaszka i to nie bylejak czeka za service
Rekomendowane odpowiedzi