alvaro Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Dev kupiłem Żonie Polówkę 2G 1,6tdi i zanabyłem do niej komplet przednich hebli z GTI ale ja mam zwrotnice zespolona z jarzmem a gti ma „normalne” zwrotnice. Temat nie do przeskoczenia? (bez wymiany zwrotnic, pewnie półosi i jeszcze piorun wie czego?)
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 2 minut temu, alvaro napisał(a): Dev kupiłem Żonie Polówkę 2G 1,6tdi i zanabyłem do niej komplet przednich hebli z GTI ale ja mam zwrotnice zespolona z jarzmem a gti ma „normalne” zwrotnice. Temat nie do przeskoczenia? (bez wymiany zwrotnic, pewnie półosi i jeszcze piorun wie czego?) Amory trzeba wyrzucić Zwrotnice mam jak chcesz
alvaro Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Co do chiptuningu nie mam jakiegoś parcia z czasem bo o ile Żony auto może w każdej chwili to to drugie dopiero składam także realnie jakieś 2 3 tyg na bank mi zejdzie.
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 No to będziemy intacz w tej materii. Jakie auto chcesz robić?
alvaro Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Czyli de facto kompletne przednie zawieszenie L+P i półosie pewnie też. Ebał to pies za dużo „zabawy” pieniędzmi… 😀
alvaro Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) A jakie auto może robić rolnik?? Fałweja w gnoju Polo 2g 1,6tdi dq200 i golfa 7 2,0tdi dq250 Edytowane 31 Grudnia 2023 przez alvaro
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 (edytowane) 26 minut temu, alvaro napisał(a): Czyli de facto kompletne przednie zawieszenie L+P i półosie pewnie też. Ebał to pies za dużo „zabawy” pieniędzmi… 😀 Wszystko zależy od tego co masz w aucie, robiliśmy ostatnio A3 1.6 tdi 105kM i nie wymieniałem półosi Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Dev
Dev Opublikowano 31 Grudnia 2023 Opublikowano 31 Grudnia 2023 24 minut temu, alvaro napisał(a): A jakie auto może robić rolnik?? Fałweja w gnoju Polo 2g 1,6tdi dq200 i golfa 7 2,0tdi dq250 Ja mam b8 2.0tfsi 220kM 4x4 z tipem
george Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Nie jestem zadowolony z softu od Tune-up, ledwie ruszone doładowanie. Po wgraniu serii nieznaczna różnica względem programu. Ponowne podejście do tematu przez @Łukasz13 i wymiana przepływki sprawiły, że wóz inaczej jeździ i nie ma tak drastycznych cofek zapłonu. Niestety pierwszy program był przelany, aby miminalizować cofki. Edytowane 11 Stycznia przez george
pelonek1 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 39 minut temu, george napisał(a): Nie jestem zadowolony z softu od Tune-up Kiedyś też myślałem żeby u nich robić, jednak słysząc w rozmowie telefonicznej, że z BFB na seryjnych wytryskach będzie 200 KM to sami rozwiali moje wątpliwości czy będzie zrobione przez nich dobrze czy źle.
TommiA6 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Jakby ktoś chciał coś działać z autem w VagPerformance to polecam, a i z kontaktem pomoge
duzy616 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Które ASO do naprawy po lekkiej kolizji: Gdańsk, Gdynia, Wejherowo ?
DaveLove Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Powinienem odebrać A5 w przyszłym tygodniu z Gdańska to będę mógł napisać coś więcej. Kilka osób poleciło mi naprawę właśnie tutaj. 1
duzy616 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Poważna miałeś szkodę ? Długo oczekiwałeś na termin ? Długo trwa już naprawa ?
byradzio Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 11 godzin temu, duzy616 napisał(a): Które ASO do naprawy po lekkiej kolizji: Gdańsk, Gdynia, Wejherowo ? Ja nie polecam blacharni/lakierni na Lubowidzkej w Gdańsku, po dwóch latach w miejscach naprawy wyszła ruda. Znajomy polecał makurat w Gdańsku, bardzo ładnie u niego zrobili szkode
DaveLove Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 38 minut temu, duzy616 napisał(a): Poważna miałeś szkodę ? Długo oczekiwałeś na termin ? Długo trwa już naprawa ? Trafiłem sarnę przy niedużej prędkości, ale kilka elementów oberwało: maska, zderzak, błotnik. Naprawa trwa od połowy maja.
DaveLove Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Auto poszło do poprawki. Każdy malowany element miał hologramy i chyba przypalenia lakieru (takie białe placki). Brakowało również zaślepki zbiorniczka płynu do spryskiwaczy oraz osłony podwozia z jednej strony.
DaveLove Opublikowano 18 Lipca Opublikowano 18 Lipca Informacyjnie, wszystko poprawione po zgłoszonej reklamacji.
DaveLove Opublikowano 26 Lipca Opublikowano 26 Lipca Dzięki Panowie za spotkanie. Dobrze było trochę przewietrzyć głowę 1 1 1
MaTeo85 Opublikowano 27 Lipca Opublikowano 27 Lipca ale się ładnie Panowie ustawiliście do foteczki szkoda że nie mogłem być, ale nadrobimy 2
Rekomendowane odpowiedzi