mydlo Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 A co tu za agrobiznes sie rozkręca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
GILI Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Uderzaj z żalami do Antonia - ja ziemnieków nie sadzę... Antonie spotkałem zimą jak rozwoził Ltekiem soczki marchewkowo-jabłkowe więc się pewnie przebranżowił na sadownictwo i pokrewne
Tomeks Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 A co tu za agrobiznes sie rozkręca Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tak to jest,jeden na sprzedaży cebuli dorobił sie iphona,a drugi na zlot nie ma
wypsiu Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Antonie spotkałem zimą jak rozwoził Ltekiem soczki marchewkowo-jabłkowe więc się pewnie przebranżowił na sadownictwo i pokrewne Pewnie wydymal jakis caritas na te soczki ...
Mateusz00 Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 chłopaki cewka podmieniona i dalej iska sobie po niej lata. na kablach nie widać iskry tylko na cewce. czy uszkodzone kable mogą powodować iskrę na cewce? użyczyłby mi ktoś sprawnych kabelków na 10 minut? głupio tak prosić cały czas o pomoc, ale nie stać mi na obecną chwilę na wydatek ponad 300zł gdy nie mam pewności co jest przyczyną...
dziadek Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Graty vipow panienki Tomeks róż ci lepiej pasuje
Alona Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Tomeczku (wreszcie mogę do Ciebie tak mowic bo Twoja ex juz nie czyta Twoich smsow ) dlaczego Ty jestes VIPEM?
slaweq Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Tomeczku (wreszcie mogę do Ciebie tak mowic bo Twoja ex juz nie czyta Twoich smsow ) dlaczego Ty jestes VIPEM? Dzisiaj dzień kobiet. Tomeks z Bienkiem dostali taki prezent od ZK :grin:
Tomeks Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Jak to czemu?...zajebistosc! i wszystko jasne Tomeczku (wreszcie mogę do Ciebie tak mowic bo Twoja ex juz nie czyta Twoich smsow ) dlaczego Ty jestes VIPEM? Dzisiaj dzień kobiet. Tomeks z Bienkiem dostali taki prezent od ZK :grin: Taa,to chyba ZK zrobił SOBIE prezent na dzien kobiet
alvaro Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Tym razem mają na 2 tyg... Pumex stary maratończyku ile razy w tyg biegasz i jakie odcinki ?
Tomeks Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Ostatnio mało biegam,brak czasu,a dwa,zimą jednak c**jowato sie biega,ale jak biegałem regularnie,to 2-3x w tyg po 10km,ale od kwietnia daje czadu,tak,zeby w majowym w Gdyni zrobić życiówke
Tomeks Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Teraz mam 52,dam radę....raczej Biegasz,czy myślisz o?
Bieniek Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 Teraz mam 52,dam radę....raczej Biegasz,czy myślisz o? Kurde też bym chciał do maja ponizej 50 minut. Tylko po pierwszych tygodniu nie ma szans teraz. Dalej noga napierdziela.
alvaro Opublikowano 8 Marca 2015 Opublikowano 8 Marca 2015 (edytowane) Biegam ale od niedawna - jakieś pół roku, wcześniej w życiu nie miałem z tym styczności... Nie cisnę puki co na czas a na dystans. Biegam 2 razy w tyg. za każdym razem staram się o ~0,5km więcej. Dziś 14,22km w 1h22min Edytowane 8 Marca 2015 przez alvaro
Rekomendowane odpowiedzi