Tomeks Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 w niedziele wyprawiam roczek wnuczki,akurat w pruszczu,moze uda sie urwac i wpadne na chwile
alvaro Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 U Ola na warsztacie będą urodzinki ?? Mała ma prawie tyle co mój dziedzic... Chodzi już ? Bo Kubuś ma za ciężką dupkę na takie sprawy...
Tomeks Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 U Ola na warsztacie będą urodzinki ?? Mała ma prawie tyle co mój dziedzic... Chodzi już ? Bo Kubuś ma za ciężką dupkę na takie sprawy... smiga juz dawno,jest niesamowita ,a Twoj Mlody Panicz ile ma?
alvaro Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) 9 lipca roczek notabene w naszą rocznicę ślubu. Niedawno zaczął raczkować bo wcześniej czołgał się a w zasadzie to cisnął jak gekon... Edytowane 26 Czerwca 2016 przez alvaro
Tomeks Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 9 lipca roczek notabene w naszą rocznicę ślubu. no prezencik elegancki
alvaro Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Do 18 mam problem z głowy z prezentem dla Oli z tej okazji...
mistrzu245 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Siema wszystkim można się wbić na wasz wtorkowy spot?
byradzio Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Koledzy ma ktoś na weekend pożyczyć bagażnik rowerowy do avanta? Ewentualnie polecić jakąś firmę w Gdańsku gdzie można w miarę tanio wypożyczyć? Potrzebuję przywieść dwa rowery do Gda a jak zapakuje je do środka to na nic więcej nie ma miejsca ;/
Terio Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Siema wszystkim można się wbić na wasz wtorkowy spot? Siema, śledz wątek to się wbijesz. Jutro tam raczej nikogo nie będzie... Koledzy ma ktoś na weekend pożyczyć bagażnik rowerowy do avanta? Ewentualnie polecić jakąś firmę w Gdańsku gdzie można w miarę tanio wypożyczyć? Potrzebuję przywieść dwa rowery do Gda a jak zapakuje je do środka to na nic więcej nie ma miejsca ;/ na hak może być?
byradzio Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Niestety szkoda by mi było ciąć zderzak S-line na hak
Terio Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Niestety szkoda by mi było ciąć zderzak S-line na hak Przy wpinanym haku nic nie widać, chyba że położysz się pod Auto. Dokładka jest lekko ciachnięta.
Grz3si3k Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Siema wszystkim można się wbić na wasz wtorkowy spot? Siema, śledz wątek to się wbijesz. Jutro tam raczej nikogo nie będzie... Można by coś spocić Bo ja jestem jutro dłużej w trójmieście.. Ale trzeba się dobrze zgadać, bo tydzień temu nikt się nie odezwał i pustki A jak teraz Tomeks odebrał furę to nie siedzi u Ola tylko zapewne lata Choć mógłby się pochwalić furaczem
byradzio Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 Niestety szkoda by mi było ciąć zderzak S-line na hak Przy wpinanym haku nic nie widać, chyba że położysz się pod Auto. Dokładka jest lekko ciachnięta. W sumie to i możliwe ale nie zmienia to faktu że haka brak ;p Także szukam dalej
Tomeks Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 moze byc jutro u Ola,zwlaszcza,ze pryszly nowe wtryski,to bede molestowal Ola,zeby je od razu wrzucil
m1chal Opublikowano 27 Czerwca 2016 Opublikowano 27 Czerwca 2016 (edytowane) heeeeellooo otworzyliśmy trzeci pokój w naszym escape roomie zbiera same dobre opinie, więc jakby ktoś był chętny to wpadać. zniżka oczywiście na wszytskie pokoje na hasło audi a4 klub przy składaniu rezerwacji - 10zł od ceny http://outscape.pl/ Edytowane 27 Czerwca 2016 przez m1chal
mistrzu245 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Niestety szkoda by mi było ciąć zderzak S-line na hak Przy wpinanym haku nic nie widać, chyba że położysz się pod Auto. Dokładka jest lekko ciachnięta. W sumie to i możliwe ale nie zmienia to faktu że haka brak ;p Także szukam dalej mam bagażnik jak coś to PW
Grz3si3k Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 moze byc jutro u Ola,zwlaszcza,ze pryszly nowe wtryski,to bede molestowal Ola,zeby je od razu wrzucil Dobra, to wstępnie się umawiamy na wieczór.. Terio też chce wpaść - będę sie z nim zdzwaniał ;-)
Rekomendowane odpowiedzi