adadur Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja tam zawsze mam pecha ze spotkaniem klubowicza w trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja tam zawsze mam pecha ze spotkaniem klubowicza w trasie ja prawie codziennie spotykam FAZEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja tam zawsze mam pecha ze spotkaniem klubowicza w trasie ja nie wiem czemu jak się zapisałem na forum to się oglądam za a4-ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja tam zawsze mam pecha ze spotkaniem klubowicza w trasie ja nie wiem czemu jak się zapisałem na forum to się oglądam za a4-ami ja zawsze oglądałem się za ...ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 ja zawsze oglądałem się za chłopcami oj GILI GILI.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/vi_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska_pila_2009-t77250.0.html wpłacamy zaliczki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/vi_ogolnopolski_zlot_audi_a4_klub_polska_pila_2009-t77250.0.html wpłacamy zaliczki panowie Czekamy, az sie miejsce zwolni :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Czekamy, az sie miejsce zwolni :notworthy: Ale i tak już podskoczyłeś Przemas oponki dalej aktualne :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam Panowie czy to że mam walnięty skraplacz klimatyzacji i odłączony czujnik ciśnienia może powodować że po załączeniu stacyjki włącza mi się wentylator klimy i chodzi aż do wyłączenia stacyjki ?? Tomas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 co to za zamuła!!!??? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 mi się nie chce Łepski : w toku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam Panowie czy to że mam walnięty skraplacz klimatyzacji i odłączony czujnik ciśnienia może powodować że po załączeniu stacyjki włącza mi się wentylator klimy i chodzi aż do wyłączenia stacyjki ?? Tomas tak. uklad wentylatorow moze wchodzic w tryb awaryjny i wtedy wieje cały czas. swieci Ci sie do tego jakas kontrolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Redzim wpadasz na spota pokazać swoje b7 cabrio?? :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam Panowie czy to że mam walnięty skraplacz klimatyzacji i odłączony czujnik ciśnienia może powodować że po załączeniu stacyjki włącza mi się wentylator klimy i chodzi aż do wyłączenia stacyjki ?? Tomas tak. uklad wentylatorow moze wchodzic w tryb awaryjny i wtedy wieje cały czas. swieci Ci sie do tego jakas kontrolka? tak eco jest cały czas włączone wymieniłem skraplacz ale się okazało że ma inne podłączenie do przewodów więc musze szukać innego dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redzim Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Redzim wpadasz na spota pokazać swoje b7 cabrio?? :kox: :kox: będę ! do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Łepski : w toku... Się szukają na mieście:?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 jutro będę wiedział bo są reserviert ..nicponiu jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 redzim tylko proszę jedz ostrożnie my chcemy zobaczyc te cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 redzim tylko proszę jedz ostrożnie my chcemy zobaczyc te cabrio normalnie aż mnie ciągnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Redzim wpadasz na spota pokazać swoje b7 cabrio?? :kox: :kox: będę ! do zobaczenia i przygotuj się psychicznie hahahaha :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi