antonio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 ja raczej będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 same parówy a ktoś normalny będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas3miasto Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hej co myślicie ?? http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-navi-alu-po-oplatach-C10895646.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Kto od Nas z klubu z Gdyni jeździ pomarańczową B5 sedan ze starymi ramkami klubowymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hej co myślicie ?? http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-navi-alu-po-oplatach-C10895646.html padaka zdjęcie bez dywanika i już nawet wykładzina podfatygowana 2002 rok - przebieg tylne lampy się różnią - jedna ciemna, druga jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 przesadzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 czym się lampy różnią? wystarczy,że gość stał w innej pozycji,lampa błyskowa zrobiła swoje wykładzina? widzisz na jakim podłożu stoi auto,gość wsiadł i pobrudził,wszystko moim zdaniem autko godne uwagi,Tomek,poproś gościa o VIN,niech Cuber sprawdzi,jak będzie ok,to bierz czujnik lakieru od jacy13 i jedz sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomeks Parówo, będziesz dzis?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Tomeks za***isty przystojniaku, będziesz dzis?? się wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 z tymi lampami fakt cos nie tak jest,ale reszta calkiem calkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 132.000 km Twoje B7 ma o 50 kkm więcej[br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 16:56_________________________________________________ ja raczej będę NIE BĘDĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Ja bym przyjechał ale jak pomyśle że jutro o 5 pobudka to mi się ku***a odechciewa. Nie będzie mnie :> Ale że dawno mnie nie było to piszę tu dla samego pisania, żeby się przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 132.000 km Twoje B7 ma o 50 kkm takie polskie realia,jak auto ma ponad 200tysi,to nie sprzedaż jak po vinie wyszłoby ok 250tysi to do przyjęcia,250 po niemieckich drogach,to 100 po naszych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hej co myślicie ?? http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-navi-alu-po-oplatach-C10895646.html Na moje oko jest ok. ma wytartą górną część otworu bagażnika.ale trzeba je obejrzeć, za dnia, bo zdjęcia nie zawsze oddają prawdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 gylygyly,będziesz dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 6godzin spędziłem dziś za kółkiem i nie chce mi się jeszcze po Gdańsku krążyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 hej co myślicie ?? http://otomoto.pl/audi-a4-xenon-navi-alu-po-oplatach-C10895646.html Autko wizualnie OK, tylko z tymi lampami z tyłu coś nie tak, jedna napewno jest nowszcza od drugiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 podziękował [br]Dopisany: 06 Styczeń 2010, 21:31_________________________________________________http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Dwa-wypadki-na-obwodnicy-Oba-pasy-nieprzejezdne-n36393.html nieźle :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi