zjawkowy1210 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 w sobotę możemy zrobic drugi + ognicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zależy ile mam km do Bartka. Najlepiej żeby było jeszcze w miarę widno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 bardzo fajny pomysł z tym kuligiem wpadaj trochę daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bart mieszka w Pączewie ( ze Starogardu trzeba się kierować na Skórcz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Bartek mieszka 15km od Starogardu,ale nie wiem w którą stronę Fazy,liczę na ciebie Madas,nie bądź mientki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 trzeba kiedyś zrobić jakiś spot łączony raz u Was a raz u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 tomtom pokazuje mi 69,5 km z godzinkę mi to zajmie [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 17:18_________________________________________________Rozumiem,że ze Zblewa na Twardy Dół trzeba się kierować?[br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 17:20_________________________________________________Z trójmiasta to macie całkiem fajnie prawie całą drogę można lecieć A1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sławek,to możesz zabrać Faziego,bo my też lecimy wspólnie dwoma autami, może zabierzesz jeszcze kogoś z Kościerskich,vikisa czy kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Rozumiem,że ze Zblewa na Twardy Dół trzeba się kierować Gili Ty ze Zblewa polecisz do STG i na Skórcz/Pelplin (lepsza droga) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Rozumiem,że ze Zblewa na Twardy Dół trzeba się kierować Gili Ty ze Zblewa polecisz do STG i na Skórcz/Pelplin (lepsza droga) ale to ze 100km.Jak na SG to lepiej mi jechać przez Skarszewy [br]Dopisany: 11 Styczeń 2010, 17:28_________________________________________________Na którą chcecie byc na miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja bym chciał być tak ok 16,ale nie wiem czy innym to będzie pasowało dobra,ja spadam,trzeba trochę popracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ja bym chciał być tak ok 16,ale nie wiem czy innym to będzie pasowało mi jak najbardziej pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Panowie Kalendarze klubowe już są ,można zamawiać u Jarko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ja odpadam, wczesniej niz 18 wolny nie bede A jezdzic po nocy tez mi sie niechce, zwlaszcza ze spedze w tych okolicach caly dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 to zamówcie dla mnie też, i niech przyśle do jednego z was bo poco każdy płacić za przesyłkę i będzie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To jak?Kto sie pisze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To jak?Kto sie pisze?? Jesli chodzi o kalendarz to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zjawkowy1210 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 jak ktoś będzie zamawiał to i ja się pisze na 1 sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 ile taki kalendarz kosztuje? ja sobie dzisiaj driftowałem Foresterem po ulicach i omal jednego nie zepchnołem do rowu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Rozumiem,że ze Zblewa na Twardy Dół trzeba się kierować Gili Ty ze Zblewa polecisz do STG i na Skórcz/Pelplin (lepsza droga) na zblewo duzo blizej ma a droga wcale nie jest duzo gorsza czym chcecie miec roboiny kulig bo musze zaczas cos organizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi