Gombi Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kolegów z Trójmiasta i okolic. Jestem nowy na tym forum i jeśli nie macie nic przeciwko, to chętnie Was poznam i przyjadę na najbliższy spot w C.H Matarnia (2010-02-10) Zapraszamy kolegę!!!! :hi: I pamiętaj, że mamy tu też Panią, czyli mnie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gombi Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kolegów z Trójmiasta i okolic. Jestem nowy na tym forum i jeśli nie macie nic przeciwko, to chętnie Was poznam i przyjadę na najbliższy spot w C.H Matarnia (2010-02-10) Zapraszamy kolegę!!!! :hi: I pamiętaj, że mamy tu też Panią, czyli mnie :kox: Oczywiście najmocniej witam koleżankę i przepraszam za przeoczenie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kolegów z Trójmiasta i okolic. Jestem nowy na tym forum i jeśli nie macie nic przeciwko, to chętnie Was poznam i przyjadę na najbliższy spot w C.H Matarnia (2010-02-10) Kolejna benzyna zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam Kolegów z Trójmiasta i okolic. Jestem nowy na tym forum i jeśli nie macie nic przeciwko, to chętnie Was poznam i przyjadę na najbliższy spot w C.H Matarnia (2010-02-10) Siemka, wpadaj śmiało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ty też Maqk, nie bój się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Siemka, wpadaj śmiało :> Ty od razu żle życzysz koledze ! Gombi zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ty też Maqk, nie bój się Naprawdę mogę przyjechać ? yes,yes,yes :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ale tylko tym razem P.S. Ktoś chętny na kubki klubowe ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Już z pół roku kręcisz ekipę na te kubki ja się piszę jakby co BTW czy GILI już był na spocie z kalendarzami klubowymi ? Bo wysłałem PW ale nie odpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie byłem, bo jeszcze nie rozesłali :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie byłem, bo jeszcze nie rozesłali :gwizdanie: A to gites, już myślałem że przegapiłem :> I mój kalendarz dostał kto inny, np jakiś Ambro co go obłapia swoimi uwalonymi jakimś sosem paluchami i ślina kapie mu na kartki... Jabany zbok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item915438582_piekna_c_klasa_2_7_cdi_avantgarda_tanio.html jak by ktos byl zaintersowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item915438582_piekna_c_klasa_2_7_cdi_avantgarda_tanio.html jak by ktos byl zaintersowany (zapraszam z czujnikami lakieru). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie byłem, bo jeszcze nie rozesłali :gwizdanie: A to gites, już myślałem że przegapiłem :> I mój kalendarz dostał kto inny, np jakiś Ambro co go obłapia swoimi uwalonymi jakimś sosem paluchami i ślina kapie mu na kartki... Jabany zbok Dałeś się nabrać, już dawno Twój kalendarz wisi u mnie obok sracza. Tylko już strony się kończą Wracając do kubków to mogę od razu zamówić ale muszę wiedzieć kiedy się łaskawie pojawisz na spocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 i z czego ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item915438582_piekna_c_klasa_2_7_cdi_avantgarda_tanio.html jak by ktos byl zaintersowany Tydzień temu koleś sprzedał taką z 2.2cdi za 30tyś. 2 lata temu dał za nią ponad 50tyś.C-klasa to kupa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Szczególnie kombiak :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek213 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 http://moto.allegro.pl/item915438582_piekna_c_klasa_2_7_cdi_avantgarda_tanio.html jak by ktos byl zaintersowany Tydzień temu koleś sprzedał taką z 2.2cdi za 30tyś. 2 lata temu dał za nią ponad 50tyś.C-klasa to kupa :gwizdanie: nie zgodze sie ze to kupa bardzo fajne autko moj wujas mail; taka z przebiegiem ponad 300 i nie robil kompletnie nic jednyna wada to słabe blachy i skrzynie autmoatyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Nie byłem, bo jeszcze nie rozesłali :gwizdanie: A to gites, już myślałem że przegapiłem :> I mój kalendarz dostał kto inny, np jakiś Ambro co go obłapia swoimi uwalonymi jakimś sosem paluchami i ślina kapie mu na kartki... Jabany zbok Dałeś się nabrać, już dawno Twój kalendarz wisi u mnie obok sracza. Tylko już strony się kończą Wracając do kubków to mogę od razu zamówić ale muszę wiedzieć kiedy się łaskawie pojawisz na spocie. W kiblu? To w takim razie to nie sos na tych paluchach Zamawiasz kubki? Myślałem że podobnie jak ja szukasz kogoś kto zrobi to za Ciebie Na spocie mogę być w środę. A naklejki też zamawiasz? Jeśli tak to się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi