Tomeks Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja kredytu nie dostane,a narazie nie mam co liczyc na to... stary dostanie
maciejski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 ale jak to z podziemnego ukradli? to gdzie mieszkasz? na jakims osiedlu zamknietym? nie ma tam kamer? u mnie jest kilka, w ogole garaz podziemny jest otwierany na oznakowane piloty (jeden pilot, jedno ID, do jednego miejsca) czyli jak ktos otworzy brame to mozna skumac o ktorej kto otwieral.
Maciek80 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Ja pier**** Bieniek ale lipa Takich to tylko @#$%^&**(^^% a najgorsza jest bezradność
Ambro Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 To jak nikt nie ma tych kluczy do radia pożyczyć ?
Łepski Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 To jak nikt nie ma tych kluczy do radia pożyczyć ? Pilnikiem chlopcze, a jak nie wiesz jak to przyjedz jutro
jaca.13 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Bieniek aż nie chce się wierzyć współczuje
GILI Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Jakaś masakra z tymi A czwórkami. Kolejne na Pomorzu
Ambro Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 To jak nikt nie ma tych kluczy do radia pożyczyć ? Pilnikiem chlopcze, a jak nie wiesz jak to przyjedz jutro Nie wiem jak i nie chodzi o moje radio. Potrzebuje same 2 klucze.
antonio Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Nie wiem jak i nie chodzi o moje radio. Potrzebuje same 2 klucze. zamiast tych kluczy wkładasz pilniczki do paznokci i wyciągasz[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 06:59_________________________________________________Kto się dziś wybiera na spot??
Alona Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Zlodzieje pier**leni powineli mi auto dzisiaj w nocy z garazu :wallbash: :wallbash: ;( popłakałam sie ;( ;( ;(
zjawkowy1210 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ktoś przez Sopot może będzie jechał ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi