Leoneq Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja sie postaram dostosować, takze mi bez róznicy...
mateogda Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Odpuśćmy sobie do przyszłego tygodnia, może więcej ludków się namyśli
Gość Goodspit Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja niestety odpadam, za 2 tyg wracam z delegacji i dopiero 23 jak coś będę w stanie jak coś o ile zdążę dojechać
mydlo Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja w sumie też 23 bo za tydzień wyjazd w plener mnie czeka
mateogda Opublikowano 9 Lutego 2008 Opublikowano 9 Lutego 2008 Więc ustalone, lutowy spot 23.02.2008 tylko co do miejsca i czasu, bo jeżeli Alfa to najprędzej 18.30?
Daras Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 no i gra, date mamy a co do godziny i miejsca... mi sie wydaje że można sie z tym wstrzymać bo np jak bedzie zimno to alfa i w godzinach wieczornych ale jak ciepełko jak wczoraj że na plaży w lutym o 1 w nocy stałem na samej bluzie to można zrobić coś wcześniej i na zewnątrz
Gość Goodspit Opublikowano 10 Lutego 2008 Opublikowano 10 Lutego 2008 Jak będzie tak ciepło jak w ten weekend to na luzie można by na Skwerze ponownie
Gość zdeniu Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 jak będzie godzina normalna (czyt. wmiare wczesna) zapewne będę
marek12389 Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 Witajcie jestem tu mało aktywny ponieważ niemam A4 tylko 100, widze że jest tu spora ekipa z 3-city i okolic. Niewiem czy słyszeliscie pewnie pare osób słyszało a niektórzy nie, ale w trójmiescie od około 4 lat istnieje cos takiego jak trójmiejski klub Audi: www.tkaudi.org Pisze to ponieważ wpadłem na pomysł że skoro jestescie z 3miasta to pewnie niektórzy z was byli by zainteresowani poznaniem innych maniaków Audi nie tylko A4. Do klubu może należeć każdy kto ma Audiczke i choć troszke ją kocha :> Pozdrawiam i Zapraszam.
adadur Opublikowano 14 Lutego 2008 Opublikowano 14 Lutego 2008 Spoko znam TKA i miałem przyjemność jechac z ekipą oraz poznać parę osób
Bartti10 Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 koledzy tragedia ukradli mi moja ukochana A4 nr rej. : GA 7080C czarna na kremowej skorce jesli ktokolwiek widziale lub wie cos na ten temat to prosze o wiadomosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
grafi Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 O rany następna nie legalnie zmieniła właściciela
Gość Goodspit Opublikowano 16 Lutego 2008 Opublikowano 16 Lutego 2008 Co się tu dzieje do jasnej anielki w tej Gdyni, spać spokojnie już nie będę...
mydlo Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Ku...a co jest w tej Gdyni? Widocznie popyt na częśći do B6
Gość Goodspit Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Ku...a co jest w tej Gdyni? Widocznie popyt na częśći do B6 Ale z 99 roku to jeszcze B5, masakra... Już spokojnie spać nie mogę i pierwsza rzecz to z rana lecę i w okno zaglądam A teraz jak jestem w delegacji to znów się zastanawiam jak tam moja biedna oooo się miewa. Zacząłem kombinować z zabezpieczeniami tak że sam miałem problem ją odpalić ostatnio Teraz mam uszkodzone drzwi i błotnik i tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie zostawić tego jak jest, będę cierpiał parząc na te szpetne uszkodzenie ale może jakiemuś parchatemu dupkowi się nie spodoba przez to... Ehh... wolę głośno nie mówić co bym zrobił z takim kut..em co po cudze ręce wyciąga...
eve6 Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Witam, mam pytanie, poszukuje namiarów gdzie mogę podpiąć moją landarę pod Vaga, w trójmieście?? Pozdrawiam
Artur_pogórze.g Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Kurde nie wiem co sie dzieje ale to juz któreś Audi z kolei skradzione w Gdyni. Mi ukradli A6 97r. 02.01.07 i do tej pory ją wspominam a teraz jeszcze dowiaduje się o kolejnych tego typu przypadkach. Czytałem ze pre_pl też jest z Gdyni i stracił swoja 4reczke a teraz Bartti10 opłakuje swoją. ;( [br]Dopisany: 18 Luty 2008, 15:43 _________________________________________________Bartti10 szczerze współczuje Wiem co to znaczy stracić autko Jeśli możesz to napisz jakie były okoliczności jej kradzieży Jakie zabezpieczenia miała
mydlo Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 Ale z 99 roku to jeszcze B5 Bartti miał inne auto niż w opisie, ze Zdeniem podziwialiśmy jego B6 na jednym ze spotów. Ku...a co jest w tej Gdyni? Widocznie popyt na częśći do B6 chyba AC od kradzieży wykupię No tym to bym się tutaj specjalnie nie chwalił
Bartti10 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 witajcie koledzy teraz mam b5 *wkrotce fotki( niestety audi ida jak swierze bulki i trzeba naprawde dobrze zabezpieczac auto koledzy moze by jakiegos spota zorganizowac? ostatnio bylem z tkaudi na spocie i bylo z 18 aut wiec moze by tak np. niedziela 24 dodzina 16 skwerek kosciuszki?????
Rekomendowane odpowiedzi