macius 1977 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Tym razem nie wpadne chociaz spocik jest blizej niz ostatnio,wypadla mi mala robota :wallbash: :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubalus Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udało mi sie namówić kolege, który też niedawno nabył ładną A4 na przyjazd na spota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordyz Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Pogoda troche kibel przynajmniej w Sopocie. moze nie bedzie padalo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 W Gdyni też kibel. Ale co tam. Zawsze można na jakiś parking zadaszony podjechać. Pomyślimy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordyz Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 pada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał_N Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 zawitam na spocie moją A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No już w domku, kiedy na spocie będzie słonko i bezie cieplutko? mateogda fajnie że dałeś mi fory, ale i tak bym Cię objechał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonilion Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No to już po spocie. Kilka autek przyjechało , kilku zabrakło ale i tak fajnie było. Po drodze do domu widziałem ładną A4, a za sterami naszego kolegę klubowego. Czarna, ksenon, GSL blachy i ma antenkę na dachu więc pewnie wiedział, że w Wejherowie dzisiaj policji nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 No to już po spocie. Kilka autek przyjechało , kilku zabrakło ale i tak fajnie było. Po drodze do domu widziałem ładną A4, a za sterami naszego kolegę klubowego. Czarna, ksenon, GSL blachy i ma antenkę na dachu więc pewnie wiedział, że w Wejherowie dzisiaj policji nie było Zdeniu zjebki dostanie. Trzeba było mu fote zrobić i byśmy mu wysłali mandata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordyz Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Spoko bylo szkoda tylko ze padalo i tak zimno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Podziękowal za spota, frekfencja nawet dopisała.... miło! mateogda fajnie że dałeś mi fory, ale i tak bym Cię objechał :gwizdanie: ...a Tobie się lewy STOP nie świeci, wiedziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Podziękowal za spota, frekfencja nawet dopisała.... miło! mateogda fajnie że dałeś mi fory, ale i tak bym Cię objechał :gwizdanie: ...a Tobie się lewy STOP nie świeci, wiedziałeś? Patrz nie wiedziałem mam z nim problem co chwila coś tam nie styka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 dobra dziewczyny ! jutro ~20.00 spontaniczny spot Sopocki hyhy niezły rym... odwożę Olę na prom do Gdyni i wracając pomyślałem że można by się spotkać w Sopocie pod ASO Gajosa (na początku Sopotu od str. Gdańska za stacją Statoil) wezmę VAGa bo coś Mateusz wspominał o chęci na moją VAGinę oraz obiecane DVD 2 '08 Mateusze, Przemysławy, Kuby i inne chłopy kto reflektuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Ja reflektuje. Bierz Łukasz VAG'a jest troche do podłubania Ale skoro jedziesz do Gdyni to dlaczego nie w Gdyni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 może ktoś z GD się znajdzie chętny więc spotkali byś my się na neutralnym gruncie hyhy ale może faktycznie zmienimy miejscówkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 może ktoś z GD się znajdzie chętny więc spotkali byś my się na neutralnym gruncie hyhy ale może faktycznie zmienimy miejscówkę... Może baza kontenerowa ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbas77 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 cze z przyjemnoscia bym zajechal,ale na noc do tyry ide w koncu ktos musi robic w tym balaganie, zeby inni mogli sie spocic(spotowac) na nastepna okazje jestem na bank...lukas bank Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 to co z tą miejscówką ?? jak są jakieś propozycje to dzwonić- 506 675 760 [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2008, 23:42 _________________________________________________dobra, miejscówka pozostaje bez zmian z tym że ja będę chyba ze 30 minut wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FABSON Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 siema szykujecie coś w weekenda majowego? jak cos bedzie to chetnie podjade bo bede na helu, pozdro i ewentualnie do zoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Dzięki chłopaki za obecność w starym dobrym gronie hyhy ja zaraz spadam na DE a ty Coza tnij kabelki tnij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi