Tomeks Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 nie nie,cena za kółka jest ok.,jeżeli są w dobrym stanie opony ,alv,Łepski pier**li,znasz go Bieniek,podwoziłem Pauline,ty sie po prostu napatoczyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Pumex ja się nie napinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio-stg Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Koledzy, trafiła mi się okazja na zmianę auta więc dość pilnie sprzedam swoją A4. Może ktoś by reflektował http://otomoto.pl/show?id=C21913167 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zwyrole, czyje jest/było b5 GKA MA44 ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zwyrole, czyje jest/było b5 GKA MA44 ? :gwizdanie: Lodówy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szupryk Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 oo, a kolega Mydło ma jeszcze b5 ? Bo w środe wyprzedzałem takie na trakcie, zielone chyba, z podkładką pod rej. Mydło i z prawej strony na klapie miał napis Mydło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Hejka koledzy jestem od niedawna na forum i szczęśliwy posiadaczem Audi:) może ktoś podpowie czy spotykacie się nadal w Gdańsku? Co prawda jestem z Helu ale chętnie bym poleciał w pław na taki spocik:) dzięki za odp pozdrawiam wszystkich z trójmiasta i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 spotykamy sie w każdą środę,wpadaj,info masz na początku strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 spotykamy sie w każdą środę,wpadaj,info masz na początku strony No ok chciałem się tylko upewnić myślę że zjawię się jakoś nie długo, a nie wiecie czy coś się na skwerku w Gdyni dzieje? I jeszcze jedna prośba podrzuć jakąś mapkę bo nie widzę na stronce nigdzie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 www.az.gda.pl tu się spotykamy na skwerku z tego co wiem nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Na skwerze golfiarze urzeduja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Na skwerze golfiarze urzeduja przecie tam trawy nima ps.Łepski,jestes offline,co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 ps.Łepski,jestes offline,co jest Prąd mu odcięli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 możliwe,zainwestował ostatnio w gaz,moze na rachunki teraz niema :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 powoli się zwijam na życzę wam szmpańskiej zabawy i udanego wskoku do nowego roku!!! Trzymta się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 powoli się zwijam na życzę wam szmpańskiej zabawy i udanego wskoku do nowego roku!!! Trzymta się jutro rano budzę Ciebie i sprawdzam alkomatem bo Twoja mama dzwoniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 no najlepszego dziewczyny i chłopaki na nowy rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Siema, jak żyjecie?? Głowy bolą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 jo,tyle wczoraj wypiłem,że............................autem wracałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZuKeRs Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ja pierwszy raz w życiu "Becks - non alcohol" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi