Tomeks Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 za kierownica siedzial pan nie pani wiec zgadujmy dalej a auto bylo tak jak piszesz jasno granatowe aaa,to byl Mydło,on swojego oszczedza,wiec bierze siostry :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 aaa,to byl Mydło,on swojego oszczedza,wiec bierze siostry hehe tylko nie pamiętam kiedy ostatnio nim jechałem a blachy GA czy GD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 blachy GD a auto spotkane w sopocie na niepodleglosci w strone gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 tutaj takich cichociemnych to cała masa jest...Na spoty to zaledwie kilkuosobowa i stała ekipa przyjeżdża... hehehe jakiś spot w tym tygodniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 jakiś spot w tym tygodniu ? mi pasi A skoro GD to zapewne Łepski, a już myślełem że ktoś moim autkiem popitalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 blondyn(chyba) krotko obciety w okularach co do spota to chetnie tylko ustalmy jakis termin zebym wiedzial jak sobie robote poustawiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 jakiś spot w tym tygodniu ? Mi również pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasha Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam po dluzszej przerwei No ja tez jak najbardizje za spotem w ten weekend, bo trza odwiedzic w koncu brac forumowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Sasha a Ty się tak nie wozisz po tych pustkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 jakiś spot w tym tygodniu ? W tygodniu, wieczorkiem, chętnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 blachy GD a auto spotkane w sopocie na niepodleglosci w strone gdyni A skoro GD to zapewne Łepski, a już myślełem że ktoś moim autkiem popitalał A zgadza sie to bylem ja Na kolibkach sie widzielismy i leciales pozniej na Wielkopolska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ja dzis chetnie blachy GD a auto spotkane w sopocie na niepodleglosci w strone gdyni A skoro GD to zapewne Łepski, a już myślełem że ktoś moim autkiem popitalał A zgadza sie to bylem ja Na kolibkach sie widzielismy i leciales pozniej na Wielkopolska ano zgadza sie, i zagadka rozszyfrowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 dzisiaj ? szto dzisiaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 dzisiaj ? szto dzisiaj ? spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasha Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Noo dzisiaj jest To co Panowie, 18:00 - Gajos ? Sasha a Ty się tak nie wozisz po tych pustkach Mydlo, a Ty mnie gdizies tam przylookal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 loos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi