Tomeks Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 i pamietaj ze celnicy w gdyni to parówy,nie sluchaj ich bo pier**la glupoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 tyle, że teraz to mogą pierd.olić co tylko chcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 tyle, że teraz to mogą pierd.olić co tylko chcą No właśnie Ale zobaczymy, podobno jeśli cena nie jest niższa o więcej niż 25% od ich ceny wg eurotaxu to nie powinno być problemu. Tylko czasem te ceny są urwane z kosmosu i nic nie da się pogadać... Zobaczymy, na razie najważniejsze to kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 no to wlasnie pisze tobie zebys ich nie sluchal , mi tez pieprzyli ze jak cena bedzie mniejsza niz 75% ceny z eurotaxu to wysla papiery do ministerstwa srodowiska z zapytaniem czy mozna to zarejestrowac bo wedlug UC to zlom,okazalo sie ze niema takiego przepisu i to tylko pieprzenie parówy celnika. za granica od kogo kupowales? brales fakture? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Przemas czyżbyś udostępniał auto żonie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Przemas czyżbyś udostępniał auto żonie ?? nie ma mnie w kraju teraz, to se myka łobydwoma pewno Ty mi lepiej napisz, gdzie paździocha widziałeś Zresztą niech jeździ, co ma akumulator stać, żebym potem miał problem ? hihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgodnie z obietnicą chwalę się moim nabytkiem Niestety nie jest to A4 ale jak na razie po kilku dniach jazdy jestem wniebowzięty tym jak to auto jeździ i co potrafi, i jakie wyposażenie posiada. Poniżej link do posta z fotkami: http://www.a4-klub.pl/smf/inne_moj_nowy_nabytek_mazda_6_sportwagon-t40357.0.html Od razu chciałbym podziękować za podpowiedzi co i jak załatwiać. Co prawda jeszcze nie wszystko mam z głowy ale już została tylko rejestracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no gratulacje... i więcej nic nie napiszę To mam nadzieję BOSE i skóry ma ? Bo to taki standard w Mazdzie Pilnuj tej mazdy dobrze.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 a ja dzis w koncu pojechalem odebrac staly dowod i karte pojazdu no i minal juz miesiac od zarejestrowania :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2008 no gratulacje... i więcej nic nie napiszę To mam nadzieję BOSE i skóry ma ? Bo to taki standard w Mazdzie Pilnuj tej mazdy dobrze.... Czyżby towar chodliwy? Jak się dowiadywałem w ubezpieczalni to znacznie mniej narażony niż auta z grupy VW. Skór nie ma, ale właśnie skór nie chciałem, jakoś nie lubię Oczywiście oprócz kierownicy skórzanej, bo to oczywiście jak najbardziej BOSE jest i jeszcze trochę innych gadżetów. Za te pieniądze A4 byłaby znacznie starsza i nie tak wyposażona więc jednak się zdecydowałem na 6. Czas pokaże czy była to trafna decyzja. Po przesiadce z 10 letniej A4 różnica jest kolosalna, chociaż bym zgrzeszył gdybym złe słowo na moją wspaniałą czwóreczkę powiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_spider Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 cos sie dzieje tutaj wogole gdzie i czemu o ktorej to sie pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 co,jakis spocik ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 ja odpadam... i tak jeszcze hohohoho... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_spider Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 no kiedy spocik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ja jeszcze przez dobry tydzień również odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daras Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 a ja bym sie w koncu pojawił po małej przerwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 To w końcu robimy jakiegoś spota czy nie??? Bo widze że się zabieracie do tego jak ''pies do jeża" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuso Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 ja odpadam szykuje sie na rajd i nie mam czasu popoludniami a za dnia w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 piatek 18 gajos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 piatek 18 gajos Nareszczie coś konkretnego. Przy okazji się obgada sprawe zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi