GILI Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Tomeks wspominał,że Zoltar ma pojęcie Sprawdzałem swego czasu moc w Bmc-e u niego i z gatki chłopak ma poukładane w głowie ma hamownię??
antonio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zolti ja dłubałem u niego swoje BPW i wyłączałem DPF... ... nie wsponę o swoim New Hollandzie ma hamownię którą zakładasz na koła i mierzy Ci moc na drodze a nie w garazu
dziadek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ma hamownię którą zakładasz na koła i mierzy Ci moc na drodze a nie w garazu potwierdzam - wykres normalny dostajesz ---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 21:28 ---------- to jest jego stronka: http://chiptuning-gdansk.pl/
antonio Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:35 ---------- Co do ceny to jak ja robiłem w Tune-Upie to płaciłem 700zł za grupowego a normalnie chyba ok 1000zł kosztował. jak robiłem ++ w B6 to płaciłem 1.100 (niby normalnie wtedy kosztował jeden_cztery u Roberta) Z dłubanka Zoltiego jestem jak najbardziej zadowolony :]
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jak to u was wiosna? u mnie taki widok z okna http://imageshack.us/f/18/20120408104.jpg/
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 jak to u was wiosna?u mnie taki widok z okna http://imageshack.us/f/18/20120408104.jpg/ tak samo u mnie
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no k**wa we wtorek wymieniam termostat:kwasny:,wczoraj wieczorem odwoziłem Karola do redy,temperatura 1*,120-130km/h,spalanie wyszło 9.9l,a przy 10* wychodzi minimum litr mniej,jak był ten okres kiedy było cieplutko,bez problemu miałem spalanie poniżej 9l
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no k**wa we wtorek wymieniam termostat:kwasny:,wczoraj wieczorem odwoziłem Karola do redy,temperatura 1*,120-130km/h,spalanie wyszło 9.9l,a przy 10* wychodzi minimum litr mniej,jak był ten okres kiedy było cieplutko,bez problemu miałem spalanie poniżej 9l na vagu nic nie pokazuje,może to czujnik temperatury?
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 nikt niema sprzętu do toyoty żeby zrobić jakąś diagnostyke,Olo mówił,że jego kumpel ma kompa do toyoty,musze podjechać do niego. na bank jest coś w niedogrzaniem,zimą,przy sporawych minusowych temperaturach,ravka paliła niemalże identycznie jadąc 100 i 140km/h,pewnie perzy szybszej jeździe silnik się dogrzewał.
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 kurde kazdy siedzi online a ani slowa tu nie napisze:banan: hmmmm, moze poopowiadajcie jak/co/gdzie jedliscie sniadanko wielkanocne ja siedze z tymi barbarzyncami co nawet nie wiedza ze dzisiaj jest wielkanoc - serio - szkoda slow ide do kuchni ok 13 - wstalem do pracy na 12 wiec ok 13 bylo moje sniadanie - umowilem sie z szeryfem ze zrobimy sobie sniadanko wielkanocne wlasnie na 13 - byl zurek z kartonika, biala kielbaska z chrzanem, i inne pierdolki przywiezione z PL - no i kucharz z murzynowa jak i UK malpy zdziwione co my robimy, jak uslyszeli ze easter - a to dzis, nieee, jutro, aaa no tak dzis i takie ich tam piertolenie, moglbym wam sporo poopowiadac jaki to zacofany narod, ale co tam nie chce mi sie tak samo jak i wam, tylko szydera tutaj najlepiej wychodzi PS: tomcio wybiles wkoncu szybe w tym swoim zdechlaku aby otworzyc auto
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no co,Ty ich dnia kanibala też nie obchodzisz:decayed: a auto otworzone,Olo poszperał przy zamku i ciach,znaczy potrzebował taśme kierownicy i sie sprężył
Łepski Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 znaczy potrzebował taśme kierownicy i sie sprężył I weź tam auto zostaw :polew:
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 no powiem ci ze wygląda jak po kradzieży:decayed:
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ZuKeRs jak tu cokolwiek napisać jak ja tylko siedzę przy stole i wpierniczam:facepalm: znowu trzeba będzie zrzucić pare kilo:grin: no ale tradycja to tradycja i nie można się wyłamywać
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 oj tak, olo jak potrzebuje to sie sprezy - wszyscy go za to cenia, jak chce to moze wladi uwazaj bo w naszym wieku to juz grozne, ja tam napindalam codzien - jak nie buja - na orbitku po 40-50 min na max obciazenie tetno 130-140 , a w domku na silke biegam, inaczej to browara juz nie musialbym trzymac stojac, mialbym polke
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak się po 30tce zapuści,to ciężko chyba zbić...
ZuKeRs Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 zaraz wladi nam powie co to znaczy zapuscis sie po 30-ce pamietacie jego foty z bukowiny :polew:
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Jak się po 30tce zapuści,to ciężko chyba zbić... Nono sam zobaczysz ale ja nie narzekam bieganko robi swoje i forma też niekiepska:wink:
GILI Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Podobne jak Makówy z Jarosławca :decayed:
wladi Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 zaraz wladi nam powie co to znaczy zapuscis sie po 30-cepamietacie jego foty z bukowiny :polew: dobra dobra jak wrócisz to możemy na"dyszkę" się spróbować
Rekomendowane odpowiedzi