karol_lodz Opublikowano 14 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Pytanko jak w temacie, macie jakies informacje czy ten silnik potrzebuje lepszego paliwa? Pozdrawiam i z gory dziękuje za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbur Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jeżdżę Seatem Exeo od nowości(silnik CAGA ten sam co w B8), mam aktualny przebieg 65000 kilometrów , zawsze tankuję na Auchan, Tesco, Carrefour lub na Neste, zero problemów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Zwykły ON i zero problemów kiedys zalałem lepszym cały bak, równicy nie zaobserwowałem ,morał prosty. Edytowane 16 Września 2014 przez skrab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Zwykla ropa, "lepsza" ropa przez te wszystkie dodatki uszlachetniajaca czesto staje sie bardziej "sucha" - traci czesc swoich wlasciwosci smarnych. Edytowane 16 Września 2014 przez kuebk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 orlen verva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxfly Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Oranżada:-) - czysta, z pewnego źródła i tania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ja tankuje tylko i wyłącznie na Orlenie Verve i zero problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) u mnie w 99% Gold Diesel Statoil Edytowane 17 Września 2014 przez RALF76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 tylko i wyłącznie Verva ON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabanmat Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) 99% ON ekodiesel z Orlenu. Od 3 lat zero problemów... rozruchy w zimie itp. Edytowane 17 Września 2014 przez cabanmat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolot Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 J.w only Verva od 2 lat i nic złego się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bumier_ Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ORLEN Verva ON od 4lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadral20004 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 odradzam supermarketowe cpny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxfly Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 odradzam supermarketowe cpny:) Co masz na myśli?? Masz jakieś doświadczenie w tym temacie czy tylko zasłyszane od znajomego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Właśnie dlaczego tak twierdzisz? Masz jakieś dowody na to czy tylko słyszałeś takie głupoty ,bo gdzieś tam ktoś powiedział Musisz udowodnić to co sugerujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 ja od dwóch lat shell v power przed wakacjami jak kosztował po 6,20 przeżuciłem się na "zwykłego" shella i różnica jaka jest to mniej pali o jakieś 0,4l no i może nie ma tego odpalania na tzw. dotyk poza tym co 10tys. filtr paliwa wymieniam i co 5 tys. wlewam zapobiegawczo STP na przeczyszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 STP na przeczyszczenie a potem stoperan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodzak33 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 a działa Ci po stoperanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Po stoperanie mam niższe spalanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi