instruktor83 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Panowie dzisiaj zacząłem działać z RECARO i w sumie cały dzień spędziłem na ściągnięciu tylnego oparcia nie rozkładana kanapa to jest katastrofa Ale udało się jutro zabiorę się za montaż Recaro ,ale męczy mnie parę pytań zrobiłem fotki ,potrzebuje troszkę pomocy, otóż po ściągnięciu tylnego oparcia nie składanego nie włożę p&p oparcia rozkładanego ponieważ u mnie wygląda to tak taki obraz jest z bagażnika, co mam tu wyciąć? na pewno miejsce na podłokietnik , ale wydaje mi się więcej ,ponieważ rozkładana kanapa nie miałaby sensu gdybym zostawił resztę elementów
cinkers Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Kolego praktycznie po całości jak idzie wneka. Inaczej to nie ma sensu. Widzialem jak ktos nozycami do blachy ladnie to powycinal Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
instruktor83 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 robiłeś może też to u siebie?
afroo. Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/231863-spis-czesci-i-montaz-oparcia-tylnej-kanapy-nieskladanej-na-skladana-by-mikaszi/
marcinch001 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 A potrzebujesz te tylne składane oparcie , bo jeżeli nie i da się to przymocować bez wycinania to może zostaw to tak jak jest .
instruktor83 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 A potrzebujesz te tylne składane oparcie , bo jeżeli nie i da się to przymocować bez wycinania to może zostaw to tak jak jest . właśnie myślę podobnie, jedynie wytnę chyba miejsce na podłokietnik, zobaczę jutro jak pracę będą postępować
M@rcin Opublikowano 22 Czerwca 2016 Opublikowano 22 Czerwca 2016 jak masz składaną kanape to ja bym ciął. A nóż może kiedyś się przyda
arek_cccp Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nawet do przewożenia opon do zmiany rozłożyć kanapę daje dużo wygody większe rzeczy można przewozić. Dla mnie w ogóle bez sensu fabryka wypuszczala nieskladane kanapy... masakra
instruktor83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nawet do przewożenia opon do zmiany rozłożyć kanapę daje dużo wygody większe rzeczy można przewozić. Dla mnie w ogóle bez sensu fabryka wypuszczala nieskladane kanapy... masakra zgadzam się, nieskładana kanapa jest jakimś nieporozumieniem, już to zrobiłem razem z tatą, ale cały dzień poświeciliśmy na to by to wszystko złożyć do kupy ale warto było
marcinch001 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 To czekamy na zdjęcia z postępu pracy .
instruktor83 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2016 jutro postaram się coś pstryknąć
kedo666 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 no czekam czekam rzadko czas jest ale zawszę znajdę chwilę popatrzeć na naszych klubowiczów i ich kozackie transformacje a zwłaszcza u tych co motywują każdego dnia własną ciężką pracą i pasją do naszych a4 Pozdrawiam
instruktor83 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2016 (edytowane) Z racji tego że jutro mój własny prywatny ślub nie miałem zbyt wiele czasu by posiedzieć przy aucie więc nie cyknąłem zbyt wiele fotek , ale coś tam jest RECARO wreszcie jest Mała fotka z przygotowań reszta jutro będzie i RECARO wpadły również kosmetyki COLOURLOCK by ładnie je odświeżyć stan oceniam na idealny Edytowane 24 Czerwca 2016 przez instruktor83
FroS-t Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 No to gratulacje Mati, Wszystkiego Dobrego !!! No i kubły bajka
LChris Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Dobrze że włożyłeś te stołki przed ślubem Teraz zaczną się inne mody Z drugiej strony co ma Ci być lepiej niż nam (żonatym). I jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Norbas Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Wszystkiego dobrego ;-) Jak zrobisz dluga trase zdaj relacje czy sa wygodne na dlugie wyprawy :-)
MAT1000 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Opublikowano 25 Czerwca 2016 Stołeczki widać, że w super stanie. Szkoda, że na rynku wtórnym już coraz mniej takich ideałów. Pamiętaj na trzeźwo nie podchodź do ołtarza
Rekomendowane odpowiedzi