malik Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 E tam Poziu, jaki status materialny, jakie SGH? Esę mam na kredyt, raty mnie zabijają, żrę codziennie ryż z cebulą, a wcześniej to wogóle miałem cieniasa
A3 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ono Twój i mój kolega PMN (Piotrek) posiada jak wiesz Shelbiego GT500 to auto jest ogólnie sztywniejsze od zwykłego Mustanga i owiele lepiej skręca od zwykłego Mustanga do tego PMN ma zawsze bardzo dobre opony a w takim aucie to jest ważne.
Norbi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 A ty wkółko jak się uczepisz RS4 B7 to wisisz na nim, dopuki ci zwieracz nie puści Oj udało mu sie objechać kobiete w RS4 , ma taki swój sukces , a ty sie czepiasz, wiesz jaka to satysfakcja ? Ostatnio sie przeprowadziłem , w sobote rano coś rzęzi i rzęzi , mysle ku***a co za ch... kosi trawe z rana i to w zimie, patrze przez okno a tam sąsiad evo grzeje przed sieczką . hyhyhy A idź pan w chu chu :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:sie zejszczałem ;(
Cuber Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ostatnio sie przeprowadziłem , w sobote rano coś rzęzi i rzęzi , mysle ku***a co za ch... kosi trawe z rana i to w zimie, patrze przez okno a tam sąsiad evo grzeje przed sieczką . hyhyhy :nabijasie: :polew:
malik Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 A tak BTW to niezły OT się zrobił Moim zdaniem mozna zamknąć bo i tak kompresora do eSy nie kupię Bryka idzie na sprzedaż na dniach Powoli zaczynam demontaż. Wyjąłem już TEINa. Ktoś chętny?
Norbi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 A tak BTW to niezły OT się zrobił Moim zdaniem mozna zamknąć bo i tak kompresora do eSy nie kupię Bryka idzie na sprzedaż na dniach Powoli zaczynam demontaż. Wyjąłem już TEINa. Ktoś chętny? Czym Ty chłopie tera jeździć będziesz, przecież beemki to chu...ja se nie kupisz
ono Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ono Twój i mój kolega PMN (Piotrek) posiada jak wiesz Shelbiego GT500 to auto jest ogólnie sztywniejsze od zwykłego Mustanga i owiele lepiej skręca od zwykłego Mustanga do tego PMN ma zawsze bardzo dobre opony a w takim aucie to jest ważne. No tak on zmieniał zawias , mi tez przyjechał w przyszłym tyg wymieniam, zobaczymy za co ten zawias tak chwalą Malik jaki OT , sprzedawaj tego parcha , łykaj Nexie gaz sie wpierdoli i lecimy na lachony .Reszte przepijemy
bajk Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Malik daj znać co jeszcze demontujesz - może się skuszę na coś.. Na co zmieniasz esę?
stempel72 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Miałem Nexię kiedyś dawno temu, f*ck jak to się psuło ale wtedy było to fajne auto Malik zdradz tajemnicę co teraz kupujesz, albo czemu sprzedajesz S?
malik Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 ... czemu sprzedajesz S? Jak to czemu? BO NIE JEDZIE!
Tukan Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ... czemu sprzedajesz S? Jak to czemu? BO NIE JEDZIE! I wyjezdza przodem
A3 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 A tak na poważnie Malik to na co będziesz zmieniał?
stempel72 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 No dobra, to że nie jedzie i wyjeżdza bokiem to już jesteśmy uświadomieni. Teraz chwila powagi i szczerości - dlaczego gonisz S ? I co dalej ?
soolek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Bo życie jest za krótkie, żeby jeździć bez Turrrrboooo T(urrrrbooo)DI ...
poziek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Malik zdradz tajemnicę co teraz kupujesz, albo czemu sprzedajesz S? Nie ogarnia, za szybka :kox: :kox: Zbytnio wyjeżdża przodem [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:54_________________________________________________ No dobra, to że nie jedzie i wyjeżdza bokiem to już jesteśmy uświadomieni. Teraz chwila powagi i szczerości - dlaczego gonisz S ? I co dalej ? Sorki dopiero teraz doczytałem [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 21:55_________________________________________________ A bzdur nie piszę. Odnośnie bzdur to miałem na myśli to, że piszesz coś o mnie mimo, że wcześniej nie zadałeś sobie trudu aby to sprawdzić. Czyli jesteś leniem co rzuca słowa na wiatr Prawdopodobnie zmyliło cie to, że jadę na rs4 b7 a to z kilku bardzo prostych powodów: 1) żenua z niedoborem mocy do deklarowanych 420KM 2) żenua z akcją serwisową i wgrywaniem jeszcze słabszego softu mającego chronić sprzęgło 3) żenua, że leci na opinii jaką wyrobiło sobie rs4 b5 A to, że siwy objechał rs4 to jest ciekawostka, którą łono może dowoli deprecjonować, akurat to zlewam Czego nie zlewam są oficjalne czasy RS4 B7 na 1/4 mili w Polsce i dlatego też mam taki podpis pod avatarem jaki mam A co łesy Malika to trzeba przyznać, że kolejny projekt już skończony w 100%... No bo co, kiera od RS4 jest, Tein był, BT był, no i megłajers był. Styknie :kox: :kox:[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 22:21_________________________________________________ E tam Poziu, jaki status materialny, jakie SGH? Esę mam na kredyt, raty mnie zabijają, żrę codziennie ryż z cebulą, a wcześniej to wogóle miałem cieniasa po prostu poczułem się dogłębnie poruszony i zraniony twoją szyderą na temat mojej nexii... ;(
truckmaniac Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 No juz . Starczy. Nie gryźcie się dziewczyny. Wpadnijcie kiedyś, to was objadę Stralisem i wszyscy będą happy
malik Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Opublikowano 5 Listopada 2009 A co łesy Malika to trzeba przyznać, że kolejny projekt już skończony w 100%... No bo co, kiera od RS4 jest, Tein był, BT był, no i megłajers był. Styknie :kox: :kox: Fakt, w B6 miałem większe pole do popisu. Tu nie było co rezać. Drugiego szyberdachu nie wstawię po prostu poczułem się dogłębnie poruszony i zraniony twoją szyderą na temat mojej nexii... ;( Proponuję darmowe woskowanie megłejersem
poziek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Proponuję darmowe woskowanie megłejersem A czy będzie dzięki temu szybsza ?? :decayed: :decayed:
boberek Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Proponuję darmowe woskowanie megłejersem A czy będzie dzięki temu szybsza ?? :decayed: :decayed: naturalnie powietrze bedzie berdziej opływało sliske auto a najlepiej to go całego plakem nasmaruj to dopiero będzie opływowe
Rekomendowane odpowiedzi