cwieq Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 to co panowie i panie?, do zobaczenia w sobote ? niezaleznie od pogody a tak na marginesie: ktos w tym hotelu juz nocowal kiedys czy etam? bo tak sie zastanawiam co tam moze byc
domjenick Opublikowano 22 Października 2009 Autor Opublikowano 22 Października 2009 zastanawiam co tam moze byc zobaczysz :naughty: :naughty:
koper86 Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 to co panowie i panie?, do zobaczenia w sobote ? niezaleznie od pogody a tak na marginesie: ktos w tym hotelu juz nocowal kiedys czy etam? bo tak sie zastanawiam co tam moze byc spalismy w tym hotelu na ostatnim zlocie i nieczego nie brakowało ... czysto i ładnie
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 CWIEQ - w hotelu jak w hotelu - spokoju nie zaznasz bo impreSSka trwa do wschodu słońca, z ktorym o tej porze roku lipa poza tym skrzypiące łoża, telewizor włączający się bez zapowiedzi i szum za nieszczelnym oknem ... acha - wspominalem o zimnej wodzie i nie grzejących grzejnikach?? Ogólnie luzik, fajnie jest, podczas zlotu akurat sobie wypoczniesz heh
zwierzakfm Opublikowano 22 Października 2009 Opublikowano 22 Października 2009 w koncu dodalem kilka (doslownie) zdjec z Audi International, galeria jest na nowej stronie Huana
szkopek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 londynczycy to na ktora dokladnie sie umawiamy na tym serwisie na m1???
Huan Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Ja moge tam byc w granicach 14 dopiero...
MlodyBocek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Panowie ja bede bankowo, ok 1:00 wyjade z Doncaster bo jeszcze skocze do Siostry po drodze na kawke bedzie miał ktos komputer ? bo miałbym posbe o zmienienie mpg na litry i zobaczenie tego zaje.... wykrzyknika bo juz mi nerwy puszczają. zgrzeweczke Żywców do bagażnika zapakowac ?
ALBINEK Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Będzie Vag na zlocie zmienimy mile na km
koper86 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 ja bede na serwisie gdzies koło 13 :00 tak ze jak cos bede czekał moj nr to 07526166172
Huan Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Az tak ci sie spieszy koperas?
koper86 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Az tak ci sie spieszy koperas? hehe nie ale lepiej wyjechac wczesniej na spokojnie zreszta mam mechanika z rana fryzjera myjnie itp tak ze prawdopodobnie bede na 14
misiek_gda Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 pany biore kompa ale bede potrzebowal pomocy z konfigiem bo po zmianie laptopa jakos nie moge go poskromic pomoze ktos?
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 jeszcze moze cos dorzucimy
DajmlerPL Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 zabiore też vag-com jak ktoś chce sie pobawić
iwadrian Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Wpadnę do też na chwilkę chociaż się przywitać z Wami. Mam jutro pilną robotę i chyba nie będę mógł w pełni uczestniczyć w spocie no chyba,że się jakoś wykręcę
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Wpadnę do też na chwilkę chociaż się przywitać z Wami. Mam jutro pilną robotę i chyba nie będę mógł w pełni uczestniczyć w spocie no chyba,że się jakoś wykręcę zawsze mozesz do Hotelu na mala impre wpasc...
iwadrian Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Wpadnę do też na chwilkę chociaż się przywitać z Wami. Mam jutro pilną robotę i chyba nie będę mógł w pełni uczestniczyć w spocie no chyba,że się jakoś wykręcę zawsze mozesz do Hotelu na mala impre wpasc... Fakt o tym nie pomyślałem :gwizdanie:
ALBINEK Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Wpadnę do też na chwilkę chociaż się przywitać z Wami. Mam jutro pilną robotę i chyba nie będę mógł w pełni uczestniczyć w spocie no chyba,że się jakoś wykręcę No popatrz w końcu sie pokazałeś nareszcie,przecież mówiłeś że nie masz nic do roboty i wpadniesz.Czekamy będzie wesoło.
Rekomendowane odpowiedzi