kamiloooxxx Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Panowie tak z ciekawości, w AJM-ie sterownik 0281010226 16bit da się zrobić popcorn? Czy potrzebny sterownik 32bit? Co sądzicie o programie w załączniku ? AJM_STG1.bin Edytowane 3 Marca 2018 przez kamiloooxxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 Soft d*py nie urywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloooxxx Opublikowano 7 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2018 9 godzin temu, adrian998998 napisał: Soft d*py nie urywa:) Coś więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wygląda jak typowy gotowiec , większość pociągnięta po całości procentowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kichu63 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Witam, chciałbym dodać do mojego pudełka troszkę więcej mocy, tj. tak lub tylko do 130 ze 115/116, stąd moje pytanie, od czego zacząć tak profesjonalnie aby wszystko zrobić bez szkody dla auta - jeśli jest to możliwe :). Zupełnie się na tym nie znam i mimo, iż czytałem Wasze wypowiedzi, to jestem w tych sprawach bardzo ale to bardzo zielony. Mam nową turbawkę (po regeneracji), nowy dwumas, egr, pompę vacum. Czy mając "stare" graty można bez szwanku dla tego pudełka dodać mu troszkę więcej mocy? i jak to zrobić, od czego zacząć, co sprawdzić przed tym zabiegiem etc.? Dodam, że nie mam żadnych problemów z moim audi, tj. spalanie ok, prowadzenie ok, żadnych wycieków, brania oleju itp. I tak na koniec w jakich pieniążkach da się to zrobić? Pozdrawiam Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Godzinę temu, Kichu63 napisał: Witam, chciałbym dodać do mojego pudełka troszkę więcej mocy, tj. tak lub tylko do 130 ze 115/116, stąd moje pytanie, od czego zacząć tak profesjonalnie aby wszystko zrobić bez szkody dla auta - jeśli jest to możliwe :). Zupełnie się na tym nie znam i mimo, iż czytałem Wasze wypowiedzi, to jestem w tych sprawach bardzo ale to bardzo zielony. Mam nową turbawkę (po regeneracji), nowy dwumas, egr, pompę vacum. Czy mając "stare" graty można bez szwanku dla tego pudełka dodać mu troszkę więcej mocy? i jak to zrobić, od czego zacząć, co sprawdzić przed tym zabiegiem etc.? Dodam, że nie mam żadnych problemów z moim audi, tj. spalanie ok, prowadzenie ok, żadnych wycieków, brania oleju itp. I tak na koniec w jakich pieniążkach da się to zrobić? Pozdrawiam Krzysztof szkoda że nie wrzuciles od razu turbiny od AWXa masz od razu większe mozliwosci we Wrocku masz Aligatora od tych tematów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kichu63 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Hm, przepraszam ale ten Aligator to człowiek, firma, jakiś kontakt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 8 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2021 Panowie, ma ktoś mapsensor 3bary u siebie? Poratuje ktoś nr częsci co by pasował do AJMa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 18 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 W dniu 8.07.2021 o 15:25, karol24 napisał: Panowie, ma ktoś mapsensor 3bary u siebie? Poratuje ktoś nr częsci co by pasował do AJMa ? 051A P&P 051C z tulejką poszerzajacą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 W dniu 8.07.2021 o 15:25, karol24 napisał: Panowie, ma ktoś mapsensor 3bary u siebie? Poratuje ktoś nr częsci co by pasował do AJMa ? Mam taki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 to 4barowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol24 Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Dzięki za podpowiedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi