Flyer Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 co do zawieszenia to już wiele razy było ze w sedanach były z zawieszenia s-line -20 i -30 No tak - a skad takie informacje? Potwierdzone gdzies?
adadur Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Dla B5 jest to -15mm, tak czy inaczej myślę że to jest jednakowy wymiar dla 1BE i 1BV różnica polega w charakterystyce zestawu spręzyna amortyzator. Co do sprawdzania to musiały by to być dwa identyczne/bliźniacze auta tzn. ten sam model nadwozia, silnika, wypasu - naważniejsze to masa aut bo i ilość zatankowanego paliwa też ma nie małe znaczenie
arturo_freestyler Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 ja mam org s-line i 1BV opony 235/45/17 a siedzi tak tył nizej niz przod
mydlo Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 tył nizej niz przod Tył siedzi niżej niż przód chyba w każdym B7
Korzeń Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Dla B5 jest to -15mm, tak czy inaczej myślę że to jest jednakowy wymiar dla 1BE i 1BV różnica polega w charakterystyce zestawu spręzyna amortyzator. Co do sprawdzania to musiały by to być dwa identyczne/bliźniacze auta tzn. ten sam model nadwozia, silnika, wypasu - naważniejsze to masa aut bo i ilość zatankowanego paliwa też ma nie małe znaczenie A wszyscy piszą że w B5 to -2cm Znowu w A6 jest inaczej: [1BE] zawieszenie sportowe: wzmocniona amortyzacja, obniżone o 10 mm; nie z [1BK] +1789 PLN
Dev Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 wszystko zależy od masy, wyposazenia auta, silnika i układu przeniesienia napędu S-line to od -20 do -30mm ale mam tez pytanko jakie oznaczenie ma zawiecha w + (plusie) ?? bo takie tez sa obecne na drogach
adamooo Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 co do zawieszenia to już wiele razy było ze w sedanach były z zawieszenia s-line -20 i -30 No tak - a skad takie informacje? Potwierdzone gdzies? potwierdzone w realu u bienia..+ w serwisie..
verus Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 dużo info na ten temat jest tu http://www.a4-klub.pl/smf/b6_podwyzszenie_zawiechy-t7582.0.html
Rekomendowane odpowiedzi