Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Car Detailing - Miodzio :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby go lustrem okleił masa roboty ale :slina::shocked: zaj....

Opublikowano
:kox:, ciekawe jak długo wytrzyma taka operacja
Opublikowano

Mój wygląda niewiele gorzej :naughty:

Opublikowano

Moj niebieski nigdy sie tak nie świecił ...na wiosne biore sie do roboty :evil:

Opublikowano

szok :shocked: ,pierwsza klasa :good:,jak bedzie korzystal z myjki bezdotykowej,to na dwa latka ma spokoj.

Opublikowano

szok :shocked: ,pierwsza klasa :good:,jak bedzie korzystal z myjki bezdotykowej,to na dwa latka ma spokoj.

wg mnie myjka bezdotykowa=mycie po wierzchu, niektórych zabrudzeń niestety nie da rady doczyścić bez dotykania

Opublikowano

fura błyszczy jak lusterko no coś pięknego ale cholernie cieżkie do utrzymania, ale lakierek miazga.

Opublikowano

Panowie też tak chcę :) szok :slina:

Opublikowano

Panowie też tak chcę :) szok :slina:

1500 zł i tak bedziesz miał :wink4:

Opublikowano

Gdzie :mysli: i czy na pewno tak

Opublikowano

efekt super. tak z ciekawosci gdzie w polsce takie cos sie robi ??

Opublikowano

samemu tez dasz rade .... moze nie taki efekt ale bedzie cacy robilem cos podobnie z poprzednim autem

mialem bordowa VB i zajelo mi to 1 dzien :decayed: mycie dokladne zeby nie bylo zadnego kamyszka piasku najlepjej w garazu ,papier scierny 2500 i 2000 na mokro najpiwer cale autko później pasta polerska APP gruboziarnista polerka i tak samo pastas drobnoziarnista mycie nastepnie woskowanie woskiem pod kolor lakieru i znowu mycie jakism szamponem do aut nablyszczjacym i jak tak sie bawilem to sam siebie zaskoczylem ze tak wyszlo :naughty:

Opublikowano

Tak przy okazji.. polećcie Panowie jakąś paste polerską, która usunie niewielkie zarysowania z lakieru i reflektorów... mniej ziarnistą od tempo. słyszałem o G3, a m oze cos innego?

Opublikowano

Ja mogę polecić kosmetyki Mequiars. Jest w necie sklep internetowy, a na forum też był wątek o tych kosmetykach.

Ja kupiłem deep crystal step 1 (mleczko do polerowania) oraz wosk no i szampon. Używałem gąbekowych aplikatorów i miekkiego ręcznika do wycierania.

Cały dzień roboty ale efekt jest niesamowity. Niestety 100% efekt nie trwa jakoś bardzo długo. Niemniej po woskowaniu, kilka kolejnych myć i blask wraca, ale namachać trzeba się niesamowicie :)

Opublikowano

:shocked:

Naprawdę nie zła robota, ja polecam jeszcze środki sonax, niedrogie i bardzo dobre. I do ręcznego polerowania i do maszynowego.