malik Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Fotki pokazujące nadwozie przed i po detailingu. Kawał dobrej roboty. http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=233826
Patrykbor Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Jakby go lustrem okleił masa roboty ale zaj....
mcm Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 , ciekawe jak długo wytrzyma taka operacja
tklimczak Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 i ciekawe ile kg lakieru z niego zdarł
Reggi Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Moj niebieski nigdy sie tak nie świecił ...na wiosne biore sie do roboty
Tomeks Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 szok ,pierwsza klasa ,jak bedzie korzystal z myjki bezdotykowej,to na dwa latka ma spokoj.
tklimczak Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 szok ,pierwsza klasa ,jak bedzie korzystal z myjki bezdotykowej,to na dwa latka ma spokoj. wg mnie myjka bezdotykowa=mycie po wierzchu, niektórych zabrudzeń niestety nie da rady doczyścić bez dotykania
Madas Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 fura błyszczy jak lusterko no coś pięknego ale cholernie cieżkie do utrzymania, ale lakierek miazga.
mcm Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Panowie też tak chcę szok 1500 zł i tak bedziesz miał
!Tommy Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 efekt super. tak z ciekawosci gdzie w polsce takie cos sie robi ??
qoperek Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 samemu tez dasz rade .... moze nie taki efekt ale bedzie cacy robilem cos podobnie z poprzednim autem mialem bordowa VB i zajelo mi to 1 dzien mycie dokladne zeby nie bylo zadnego kamyszka piasku najlepjej w garazu ,papier scierny 2500 i 2000 na mokro najpiwer cale autko później pasta polerska APP gruboziarnista polerka i tak samo pastas drobnoziarnista mycie nastepnie woskowanie woskiem pod kolor lakieru i znowu mycie jakism szamponem do aut nablyszczjacym i jak tak sie bawilem to sam siebie zaskoczylem ze tak wyszlo
lukasera Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Tak przy okazji.. polećcie Panowie jakąś paste polerską, która usunie niewielkie zarysowania z lakieru i reflektorów... mniej ziarnistą od tempo. słyszałem o G3, a m oze cos innego?
mcm Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 efekt super. tak z ciekawosci gdzie w polsce takie cos sie robi ?? http://www.smart-plus.pl/
Nonilion Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Ja mogę polecić kosmetyki Mequiars. Jest w necie sklep internetowy, a na forum też był wątek o tych kosmetykach. Ja kupiłem deep crystal step 1 (mleczko do polerowania) oraz wosk no i szampon. Używałem gąbekowych aplikatorów i miekkiego ręcznika do wycierania. Cały dzień roboty ale efekt jest niesamowity. Niestety 100% efekt nie trwa jakoś bardzo długo. Niemniej po woskowaniu, kilka kolejnych myć i blask wraca, ale namachać trzeba się niesamowicie
Italiano Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 Naprawdę nie zła robota, ja polecam jeszcze środki sonax, niedrogie i bardzo dobre. I do ręcznego polerowania i do maszynowego.
Rekomendowane odpowiedzi