ernius Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Jak usunac ograniczenie predkosci ?? mam wstawione do 190km/h. Jaka jest max predkosc dla avf w kombi ??
adamos85 Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 dziwne ze masz jakis ogranicznik....usnąc pewnie da sie kompem seria jedzie cos kolo 200km/h bo skrzynka nie puszcza.....
Piechol Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Jak usunac ograniczenie predkosci ?? mam wstawione do 190km/h. Jaka jest max predkosc dla avf w kombi ?? ale masz ustawione to na Fisie czy po prostu dalej samochód nie chce się bujnąć?
skalarx Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 pierwsze słysze o jakimś ograniczeniu. Pewnie na FISie wyskakuje "km/h 2"
GRazny Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Jak usunac ograniczenie predkosci ?? mam wstawione do 190km/h. Jaka jest max predkosc dla avf w kombi ?? kolego przepraszam za głupie pytanie ale czy ten ogranicznik (jak sądzisz) to nie jest naklejka z lewej strony kierownicy? (info o oponach do 190km/h)...
Jarol Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 dziwne ze masz jakis ogranicznik....usnąc pewnie da sie kompem seria jedzie cos kolo 200km/h bo skrzynka nie puszcza..... To bardzo dziwne bo ja mam AWX skrzynia 5 biegów i do 220 bez problemu mozna go rozpędzić.
Musashi Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 nie ma zadnych elektronicznych blokad dziwne ze masz jakis ogranicznik....usnąc pewnie da sie kompem seria jedzie cos kolo 200km/h bo skrzynka nie puszcza..... To bardzo dziwne bo ja mam AWX skrzynia 5 biegów i do 220 bez problemu mozna go rozpędzić. predkosciomierz ma blad do 5-10 % - sprawdzone radarem jezeli nie mozna przekroczyc 190 pewnie jest jakis problem z napedem
Cuber Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Jak usunac ograniczenie predkosci ?? mam wstawione do 190km/h. Jaka jest max predkosc dla avf w kombi ?? bardzo dziwne , a skad wiesz ze masz takowe ograniczenie ? Mój AVF Avant przed chipsem spokojnie jechał 220 km/h
Jarol Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 nie ma zadnych elektronicznych blokad dziwne ze masz jakis ogranicznik....usnąc pewnie da sie kompem seria jedzie cos kolo 200km/h bo skrzynka nie puszcza..... To bardzo dziwne bo ja mam AWX skrzynia 5 biegów i do 220 bez problemu mozna go rozpędzić. predkosciomierz ma blad do 5-10 % - sprawdzone radarem jezeli nie mozna przekroczyc 190 pewnie jest jakis problem z napedem 220km/h to jest pomiar z nawigacji na liczniku jest wtedy 230.
ernius Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Owszem na drzwiach jest niebieska nalepka 190km/h, w serwisie powiedzieli ze mam wstawione ograniczenie, i więcej jak 190km/h na liczniku nie chce jechać.
GRazny Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 no to jednak czasem moja dedukcja dobrze działa ale ograniczenia z pewnością żadnego nie masz... pewnie coś się popsuło... musisz podłączyć VAGa i zrobić logi (poczytaj) te autko bez problemu osiąga licznikowe 220-240km/h
OLO_GDA Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 jak przeplywka zaczyna miec problemy to auto niby jezdzi w maire ale straci wlasnie tyle mocy ze nie rozbujasz na maksa. pierwsze co bym zrobil (tuz po logach ) to podmiana przeplywki od innego auta i zaloze sie ze poczujesz roznice...
ernius Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 No skoro tak mowicie:) Mogę liczyć na Wasza pomoc aby doprowadzić auto do porzadku:) Co do jego mocy hm... mam tez A3 z silnikiem ASZ czyli 131KM i to auto jezdzi super, w A4 tez jest niby ta sama moc i moment ale juz nie jezdzi sie tak "fantastycznie", przypuszczam ze to masa auta powoduje taka roznice.... a moze cos nie tak. Czy jest ktos w Kujawsko-pomorskiego z VAGiem aby moglby wygenerowac te logi?? A moze kupic swoj interfejs?
bobusiek Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 Moja niuńką wracając z wczasów w Chorwacji na autostradzie w Austrii rozpędziłem się do licznikowego 230km/h,myślę ze dociągnąłbym do 240 ale krzyk żony i dziecka nie pozwoliły na kontynuacje testu .Pozdro. :>
mlodyy Opublikowano 25 Września 2008 Opublikowano 25 Września 2008 na seryjnych gratach w komplecie moja niunia leciala bez problemu 200, ogranicznik hmmm jak bys mial z 500kocy to moze i bys go mial
ernius Opublikowano 25 Września 2008 Autor Opublikowano 25 Września 2008 Zamowilem kabel VAG no i bede robil logi moze faktycznie cos nie tak z silnikiem.
Rekomendowane odpowiedzi