azure Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Robiąc pierwsze podejście do zakupu Audi z Q w kilku sztukach które oglądałem spotkałem się z czymś takim, że opony (wszystkie cztery) były dość symetrycznie zużyte po zewnątrz (czyli jakby były użytkowane przy zbyt niskim ciśnieniu powietrza)... szczególnie widoczne to było w jednej sztuce, w której opony kwalifikowały się do wymiany. Z tego co pamiętam ktoś mi mówił, że takie zużycie opon jest przy Q dosyć normalne... czy faktycznie?
krzysiekvtec Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 pierwsze slyszę taka opinie i nie ma nic takiego miejsca u mnie
jacek70 Opublikowano 25 Października 2014 Opublikowano 25 Października 2014 Nic takiego nie zauważyłem a mam Q . Zdzierają się jednakowo .
erchi Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Robiąc pierwsze podejście do zakupu Audi z Q w kilku sztukach które oglądałem spotkałem się z czymś takim, że opony (wszystkie cztery) były dość symetrycznie zużyte po zewnątrz (czyli jakby były użytkowane przy zbyt niskim ciśnieniu powietrza)... szczególnie widoczne to było w jednej sztuce, w której opony kwalifikowały się do wymiany. Z tego co pamiętam ktoś mi mówił, że takie zużycie opon jest przy Q dosyć normalne... czy faktycznie? Jakiej szerokości były te opony?
szakal222 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 U mnie przy 225 szeroko zdziera srodki .szczegolnie tyl .z przodu minimalnie.ale jezeli ma to cos do tego.to jezdze po gorach usianych zakretami .ktore biore dosc szybko .i moze to wlasnie robi scinki na oponach Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
erchi Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Przy szerokim kapciu i jeżdżeniu w mocnych koleinach będzie ścierać brzegi. Takie mamy drogi niestety.
Pablo_s-c Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 To od nakur... po serpentynach Napęd nie ma nic do tego...
szakal222 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 Dokladnie ostra jazda zawsze katuje opony Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
habcio19 Opublikowano 30 Października 2014 Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) To od nakur... po serpentynach Napęd nie ma nic do tego... oj ma i to dużo....... kusi, zachęca...itd...... Edytowane 30 Października 2014 przez habcio19
szakal222 Opublikowano 31 Października 2014 Opublikowano 31 Października 2014 To od nakur... po serpentynach Napęd nie ma nic do tego... oj ma i to dużo....... kusi, zachęca...itd...... I komplet nowych opon co rok jak jaWysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi